Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Plusblog

Anbefalinger

Ugens Top 3: Uge 7

Af  Nina Sanderhoff Hansen , 13. februar 2018

Ugens top tre anbefalinger byder på gribende spændingsromaner, som er umulig at lægge fra sig, når først man er i gang. Se hvilke tre gribende romaner, vi har fundet frem, lige her.

Den første bog i denne uges top anbefalinger er danske Anne-Marie Vedsø Olesens Lucie, der handler om en nordisk kannibal. Den anden bog er en del af Philip Kerrs fantastiske Berlin Noir serie, og den tredje er en del af Chris Carters fantastiske krimiunivers.

Ugens Top 3

1: Lucie af Anne-Mette Vedsø Olesen

Mod Lucie en nordisk kannibal, der har levet længe og har en stor appetit, i Anne-Mette Vedsø Olesens nyeste bog. Lucies historie går for alvor i gang, da hun møder Casper til en heavy metal festival i nutidens København. Læs mere om bogen her.

af Anne-Marie Vedsø O...
Indbundet, 2018
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 151 kr.
  ( 250,00 kr. )
Lucie , af Anne-Marie Vedsø Olesen
Beskrivelse:
Hun er tusind år gammel. Hun er nordisk kannibal. Hun er umættelig.
Lucie kan ikke dø. Om sig selv ved hun kun, at hun for tusind år siden steg fuldvoksen op af Trondhjemsfjorden, at der i hendes årer flyder vand i stedet for blod, og at hun med jævne mellemrum overmandes af en hunger efter levende menneskekød.
Under en heavy metal-festival i København møder hun den tidligere børsmægler Casper og tager ham med til en københavnsk opiumshule. Her får hun i en fælles rus endelig adgang til en flig af sin egen fortid og mærker de åndelignende væsner, der vil forhindre hende i at lære sin egen historie at kende. Især da Casper og hans nærmeste ven, religionshistorikeren Martin, inviterer hende på pilgrimsvandring til Trondhjem, bliver ånderne urolige.
Under vandringen op gennem Norge begynder eventyrlige ting at ske. Nordiske guder dukker op, talende fugle advarer om ragnarok, og de mystiske ånder afslører deres sande natur. Samtidig kan Lucie ikke modstå sin sult efter menneskekød og efterlader sig et spor af dødsfald i de smukke norske landskaber. Da de endelig ankommer til Trondhjem, er det med politiet i hælene.
Lucie er en spændingsfyldt roman om nordiske myter og kristendom, om identitet, tro og rationalitet fra en forfatter, der er blevet sammenlignet med både Stephen King, Anne Rice og Umberto Eco.

2: Berlinerblåt af Philip Kerr

Berlinerblåt er endnu en fantastisk bog i Philip Kerrs fænomenale Berlin Noir serie. Året er 1956, og Bernie Gunther er på flugt fra Stasi. Politiken har givet bogen her 5 ud af seks stjerner og har kaldt bogen for en af Kerrs største triumfer.

af Philip Kerr
Hæftet, 2018
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 175 kr.
  ( 349,95 kr. )
Berlinerblåt , af Philip Kerr
Beskrivelse:
1956. Bernie Gunther er på flugt fra sit franske skjul, hvor Erich Mielke og hans gorillaer i det østtyske sikkerhedspoliti, Stasi, har fundet ham. Manden, som Mielke har sat til at jage Bernie, og som stille og roligt skubber ham tættere på Tyskland, er en gammel kollega fra tiden hos kriminalpolitiet i Berlin. En på alle måder spektakulær sag blev i 1939 deres sidste sammen.
1939. Bernie indkaldes til Berghof, Hitlers private hjem i bjergene i Obersalzberg. En tysk ingeniør er blevet myrdet, og Hitlers højre hånd, selveste Martin Bormann, ønsker sagen opklaret så hurtigt og så smertefrit som muligt, uden at Føreren nogensinde må finde ud af, at hans private domæne har været hjemsted for mord. 
BERLINERBLÅT er det måske mest bemærkelsesværdige af Bernie Gunthers eventyr. Flere lande og sytten år adskiller mordet på Berghof og hans nuværende situation, og igen må Bernie erfare, at fortiden altid indhenter ham til sidst. Denne gang hjemme i Tyskland.
"BERLINERBLÅT er en af Philip Kerrs største triumfer." Politiken, 5 ud af 6 hjerter
"Velskrevet og velkomponeret roman." Weekendavisen
"Bogen - og hele serien generelt - er både spændende og rigtigt interessant samt intelligent læsning. Det er bøger mindst på niveau med John le Carré, og det er en ubetinget ros. Prøv selv!" Drustrups bogblog
"I “Berlinerblåt” konfronteres læseren konstant med en kulsort humor, der får én til at grine larmende et kort nådigt øjeblik, inden det igen bliver gruopvækkende alvor. Kerr mestrer flot den hårfine balance mellem god underholdning og lødig historieskrivning." Bogrummet.dk

3: Mordoffer ag Chris Carter

Chris Carter er kendt for sine fantastiske, gribende og frygtindgydende krimier. I Mordoffer vender vi tilbage til Robert Hunter for ottende gang. Denne gang starter bogen med et videoopkald fra helvede – læs mere om bogen her.

af Chris Carter
Hæftet, 2017
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 183 kr.
  ( 299,99 kr. )
Mordoffer , af Chris Carter
Beskrivelse:
MORDOFFER er Chris Carters 8. bog i thriller-serien om den intelligente kriminalassistent Robert Hunter.

Tanya glæder sig til en afslappende aften derhjemme efter en hård uge.
Da hun træder ud af badet, hører hun telefonen ringe, og det er et videoopkald fra hendes bedste veninde, Karen Ward.
Idet Tanya besvarer opkaldet, begynder mareridtet.
Karen er kneblet og bundet til en stol i hendes eget hjem.
En dyb, raspende dæmonisk stemme i den anden ende siger nu, at hvis Tanya enten afbryder opkaldet eller kigger væk fra skærmen, er det hendes tur næste gang.
Tanya får nu muligheden for at redde Karen ved at svare rigtigt på to spørgsmål, som den dæmoniske stemme stiller hende.
To spørgsmål, der burde være nemme…

Sagen overdrages til Hunter og Garcia, og de bliver kastet hovedkulds ud i en malstrøm af ren ondskab.
De starter jagten på en morder, der ubemærket finder ofrene på de sociale medier og sender dem anonyme trusselsbreve, inden han til sidst slår til.

Ny fremragende Chris Carter-thriller, som helt sikkert vil forstyrre din nattesøvn!
Chris Carter har taget hele verden med storm med sin fabelagtige thrillerserie om kriminalassistenten Robert Hunter.

Pressen skriver om Chris Carter:

"Så røg nattesøvnen igen. Igen troede jeg at man lige kunne læse et par kapitler og så give sig hen i Morfeus arme. Så lad det være en advarsel. Begynd ikke på Chris Carters Stalkeren, før du skal sove ! Det koster nemlig din nattesøvn. Det eneste jeg vil skrive: SNYD IKKE JER SELV FOR DETTE KRIMIDRAMA AF DIMENSIONER !" - Krimi-Cirklen 

" ... god underholdning fra start til slut." - Weekendavisen

"Det er en spændende og grum krimi. Der bliver ikke sparet på de uhyggelige detaljer, og forfatteren har en livlig fantasi, når han skal tage livet af sine ofre. De får hver især deres helt eget personlige endeligt, som har en dybere mening. Forkvaklet og udtænkt i en morders forvrængede billede af kærlighed ... Kan man lide at læse bloddryppende krimier om seriemordere, er Chris Carters serie en god kandidat til listen over bøger, der kan nydes i sofaen." – Litteratursiden.dk 

"Spændende amerikansk thriller, der er værd at bruge en weekend elle rnogle ferietimer på. Det er en rigtig page-turner, som mange læsere kan være godt underholdt og adspredt af." – Dansk BiblioteksCenter 

"Jeg har i den grad følt mig godt underholdt ... Bogen er holdt i meget korte, men velskrevne kapitler, der på den gode måde holder læseren fanget ..." - * * * * * JydskeVestkysten 

"... man bare læser og læser indtil bogen pludselig er slut, og man opdager slet ikke at tiden går, for man er helt opslugt af handlingen. Jeg glæder mig allerede til, at bog nummer 3 om Hunter er klar, for fantastiske Carter bliver bare bedre og bedre." * * * * * - Krimifan.dk 

"... er man først begyndt på Bødlen, så glemmer man alt, når man har givet sig i kast med denne 'søvnberøver' af en spændingsroman - den er simpelthen ikke til at lægge fra sig." - Krimi-Cirklen

"Bogen er simpelthen ikke til at lægge fra sig ... Bogen er intet mindre end en stor lektion i, hvordan en thriller skal skrives. Medrivende, bloddryppende, skræmmende, velskrevet og lige til at gå til." - Entertainment4you

"... med gåsehud og isnen langs rygraden, kan man ikke lægge denne bog fra sig!" Søndag

Mest populære

Gaveguiden til de unge (10+)


Gaveguiden til gravide og forældre


Gaveguiden til børn 6 – 10 år


Gaveguiden til børn 0 – 3 år


Gaveguiden til bedsteforældre


Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display