Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat på din første medlemsordre!
Denne kampagne udløber i aften kl. 23:59
20% rabat på din første medlemsordre!
Denne kampagne udløber i aften kl. 23:59
Kurv
blogImage82
blogImage82

Varm op til valentinsdag med disse kærlighedsromaner

I anledningen af valentinsdag har vi her samlet de nyeste kærlighedsromaner her. Uanset om du er til erotik eller ej, kan du finde romantiske romaner her på listen over ny bøger om kærlighed. Så er romantikken sikret.

af

- d. 14. februar 2017

Nu er dagen, hvor vi hylder kærligheden kommet, og derfor har vi samlet nogle af de nyeste kærlighedsromaner her, hvis du trænger lidt at læse nogle romantiske romaner. Nu er vi ved at ligge de korte og mørke dage bag os, og derfor kan man godt få lyst til at spice læsningen op med en lille smule kærlighed og måske også lidt erotik.

Nye kærlighedsbøger som du kan varme dig med  

Brev fra fortiden af Kimberley Freemann

Kimberley Freemann er kendt for at skrive lidt a la Lucinda Riley, så hvis du normalt elsker en aften på sofaen med en af Lucinda Rileys bøger men er ude efter noget nyt, så prøv at tag et kig på Kimberley Freemann!

Frist mig i den blå time af Lisa Kleypas

Denne bog er fortsættelsen af Lisa Kleypas’ skønne Hathaway-serie. Især på grund af denne serie beskrives Lisa Klaypas’ kærlighedsbøger som Jane Austen med et erotisk twist – for alle de ting vi ikke ser eller hører om men måske venter med længsel efter i Austen – såsom et kys – får vi lov til at få med her.

Ti små åndedrag af K. A. Tucker

Ti små åndedrag af K. A. Tucker er det man kalder en New Adult bog, hvor vi møder en pige i starten af tyverne, som flygter fra en skræmmende fortid  og prøver at skabe et nyt liv med sin søster – og måske den lækre nabo kommer til at spille ind? Den populære forfatter Colleen Hoover har udtalt, at hun elskede bogen virkelig, virkelig meget og forfatteren til Losing It serien Cora Carmack har kaldt Ti Små åndedrag for en bevægende, smuk læseoplevelse. Så bogen her har fået en del ros med på vejen.

 

Man kan ikke lave en liste over gode kærlighedsromaner i anledningen af valentinsdag og så ikke have nogle erotiske bøger med. Hvis du vil være sikret hede øjeblikke og glødende læsning, så tag et kig på disse bøger.

Endelig Sikker og Pas på mig af Maya Banks

Der er lige udkommet hele to bøger af Maya Banks, som kan gøre enhver dag lidt mere romantisk og hot. Tag med på nogle både romantiske og erotiske læseoplevelser med Maya Banks’ kærlighedsbøger.   

De dage med dig af Julie Badura

Julia Baduras De dage med dig er en erotisk kærlighedsbog, der foregår lige herhjemme i Danmark. Så kom med på en hed rejse med udspring i et tilfældigt møde på Gothersgade, og se hvor det kan føre hen med denne danske erotiske roman.  

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner