Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat tilføjes automatisk på alle nye medlemsordrer!
Kurv
blogImage187
blogImage187

Vend tilbage til Twin Peaks!

Twin Peaks vender tilbage den 21. maj! Vidste du, at du også kan vende tilbage til den mystiske by med de gådefulde indbyggere i Mark Frosts nye bog DEN HEMMELIGE HISTORIE OM TWIN PEAKS? Få en smagsprøve her.

af

- d. 15. maj 2017

Tv-seere og fans venter i spænding på, at kultserien Twin Peaks vender tilbage – og der er ikke længe nu! Den 21. maj kan du komme tilbage til Twin Peaks. De nye afsnit finder sted 25 år efter, at Laura Palmers død rystede indbyggerne i den lille by, Twin Peaks. De nye afsnit er skrevet og produceret af skaberne bag den originale serie – nemlig David Lynch og Mark Frost.

Ny bog: Den hemmelige historie om Twin Peaks

Mark Frost har også skrevet Den hemmelige historie om Twin Peaks, som er et must read for Twin Peaks-elskere. Dyk ned i en glemt FBI arkivkasse fyldt med materiale om Twin Peaks og dens indbyggere sammen med en ung agent, 25 år efter FBI Special Agent Dale Coopers forsvinden.

Få lille smag af den nye Twin Peaks bog

Hvis du elsker Twin Peaks, så har du virkelig noget at glæde dig til. Foruden nye afsnit af den banebrydende tv-serie, som mange mener ændrede tv for altid, så kan du med denne bog få endnu en smag af det forjættede Twin Peaks. Her er en lille smagsprøve fra Den hemmelige historie om Twin Peaks.

 

 

Med den tredje sæson og en ny bog er det et godt tidspunkt at være vild med Twin Peaks. Det er ikke kun skaberne af Twin Peaks, der er vendt tilbage, du vil også kunne gense flere af skuespillerne fra de originale afsnit, når de nye ruller over skærmen den 21. maj.     


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner