SOM MEDLEM FÅR DU EKSTRA LAVE PRISER PÅ BØGER, SPIL, GAVER OG MEGET MERE … FORDELSKLUB
1 uge GRATIS medlemskab, herefter automatisk fornyelse til 99 kr/30 dage.
Afmeld når som helst og fordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.
1 uge GRATIS*. Klik her
FORDELSKLUB
1 uge GRATIS*. 
plusbog logo
Plusbog logo
  •  FORDELSKLUB
  •  FRI FRAGT FOR GULD OG PLATIN-MEDLEMMER
  •  90 DAGES RETURRET
  •     TRUSTPILOT

Blomstrende syrener

Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Vores normalpris 179 kr
Spar 35 kr
144 kr
Fragt pr. ordre 29,95 kr

1 uge gratis, herefter 99,-/30 dage genhæves automatisk til du afmelder

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

179 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:

BLOMSTRENDE SYRENER af Martha Hall Kelly er baseret på den sande historie om amerikanske Caroline Ferriday, som hjalp 72 polske kvinder til at flygte fra nazisternes medicinske forsøg i Ravensbrück til et sikkert liv i USA.

 

Caroline Ferriday, den berømte societypige og tidligere Broadway-skuespiller, har hænderne fulde i sin stilling ved det franske konsulat i New York, og samtidig er en spirende forelskelse trådt ind i hendes liv. Men Carolines tilværelse forandrer sig for evigt, da Hitler i 1939 invaderer Polen og efterfølgende vender blikket mod Frankrig.

 

På den anden side af Atlanterhavet mærker den kun sekstenårige Kasia Kuzmerick hvordan den bekymringsløse ungdom forsvinder, mens hun trækkes stadig længere ind i den polske modstandsbevægelse. Hun er omgivet af vagtsomme blikke og mistænksomme naboer, og et eneste fejltrin kan få fatale konsekvenser.

 

For den ambitiøse unge læge Herta Oberheuser er en stilling i den tyske stat en billet til et andet liv, men hun bliver hurtigt fanget i en mandsdomineret verden af nazihemmeligheder og magt.

 

De tre kvinders veje antager kollisionskurs, da der sker det ubærlige, at Kasia fanges i Ravensbrück, den berygtede kvindekoncentrationslejr i det nordlige Tyskland. Fortællingen krydser kontinenterne, fra New York til Paris, Tyskland og Polen, mens Caroline og Kasia forsøger at bringe retfærdighed til de mange, som verdenshistorien har glemt.

 

Martha Hall Kelly er en amerikansk forfatter. Hun bor i Connecticut og arbejder i øjeblikket på sin anden roman efter BLOMSTRENDE SYRENER. 

Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788740047011
Forlag:
C & K
Forfatter(e):
ISBN-10:
8740047016
Indbinding:
Indbundet
Sider:
528
Udg. Dato:
12 jun 2018
Oplagsdato:
1 okt 2018
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 162mm H: 226mm D: 50mm

En indbundet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Oftest med hård ryg, godt papir og mange gange med smudsomslag. Typisk en førsteudgave af en bog.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
1 uge gratis
PLATIN fordele