Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bødlen

af Chris Carter

Paperback, 2014

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 129,95 kr

Medlemspris info-icon

94,95 kr
Spar 35,00 kr

2-5 hverdages levering

Fragt pr. ordre 0,00 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 70% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE

VORES NORMALPRIS

8% RABAT

119,95 kr
Spar 10,00 kr

Fragt pr. ordre 0,00 kr

replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhedSe også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
Pris 39,95 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Twin-tip...
Producentens pris 100 kr.
Pris 99,95 kr.
info-iconMedlemspris 62 kr.
STAEDTLER Noris fa...
Producentens pris 32 kr.
Pris 31,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
Pris 29,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Noris ju...
Producentens pris 90 kr.
Pris 89,95 kr.
info-iconMedlemspris 50 kr.

5 boganmeldelser af Bødlen
Robert Hunter er tilbage til endnu en omgang meget brutale mord. Chris Carters bøger er så absolut ikke for sarte sjæle, men spændende, nervepirrende og ikke til at regne rigtigt ud, DET er de i den grad. I "Bødlen" står Hunter og Garcia over for en morder, som bruger den værst tænkelige måde at dræbe på: Det man frygter mest. Det er tortur og frygt uden grænser, og antallet af døde stiger hurtigt. Ikke nok med en yderst sadistisk morder, så står de to kriminalassistenter også over for en ny chef, der meget hurtigt gør sin mening klar om Hunters måder at køre en drabssag på. En virkelig spændende krimi, som kan få hårene på kroppen til at rejse sig, mens den læses.
Carter har igen leveret en krimi i særklasse. Som altid lægges der ud med et dramatisk, bizart og spektakulært mord, som Robert Hunter skal opklare. Carter har studeret psykologi med speciale i kriminel adfærd, det fortælles på flappen af alle hans krimi. Og de færdigheder gør han rigeligt brug af i hans bøger, og Bødlen er ikke en undtagelse. Omdrejningspunktet er 'hvad du frygter mest'. Morderen har gjort sit forarbejde og rammer plet. Og læseren er endnu engang fanget ind i en særdeles underholdende krimi.
Bødlen er 2. bind i Chris Carters super spændende serien om kriminalassistent Robert Hunter. Denne gang står Hunter med en død præst, der i stedet for sit eget hoved er blevet udstyret med et hundehoved. Mordet er utrolig brutalt, men umiddelbart ser det ikke ud som om præsten har forsøgt at værge for sig. Alt er meget mystisk og hurtigt dukker flere makabre mord op. Noget tyder på at morderen kender ofrenes værste frygt og bruger den viden... Endnu engang tryllebinder Chris Carter med sin utrolige brutale og vanvittigt spændende bøger. Det er råt og ekstremt og bestemt ikke for sarte sjæle.
Kanon spændende samt nervepirrende bog, hvor siderne nærmest vender sig selv. Plottet er altid det bærende element i Chris Carters bøger, hvor derimod persongalleriet er ensidigt. Man fristes til at tro at Robert Hunter må være Chris Carters alter ego, da det sommetider er tåkrympende pinligt med hunters karikatur. Hvorom alting er, kan jeg stadig kun anbefale at læse hans bøger, da plottene vitterligt kan rive stolen væk under én..og dét fortjener stjerner!
Carters 2 bog Bødlen, er endnu en super bog med Robert Hunter. Som igen er på jagt efter en grusom og skrupelløs serie morder. Uhygge og spænding lige til del sidste,.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display