Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

FRI FRAGT I HELE OKTOBER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: 1990'erne

Beskrivelse

Husker du 90’erne? Husker du 90’ernes TV, teknologi, musik, sportspræstationer og påklædning. Det er skønt at mindes de gode tider - og 90’erne var sandelig gode tider. 90’erne beskrives ofte som en farverig tid med højt humør, glad popmusik, fremragende sportspræstationer, stor teknologisk fremgang og få bekymringer. Hos Plusbog kan du købe bøger om 1990’erne. Læs en bog om 90’erne og husk tilbage på det farverige årti.

1 titler
af Ove Dahl
Indbundet, 2014
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 210 kr.
Forlagets pris 299,95 kr.
Se mere
Leveringstid 1-4 hverdages levering
Beskrivelse

Bøger om 90'erne

Teknologisk skete der meget i 90’erne. Vi fik mobiltelefon og digitalkamera. De unge rendte rundt med gameboys, tamagotchi og discman og det var også årtiet, hvor Danmark for alvor gik online! Brugen af internettet steg kraftigt i løbet af 90’erne i takt med, at computere faldt i pris. I 90’erne kom der mere fokus på kroppen, og det kan vi blandt andet takke Charlotte Bircows Balder af stål for. I sportens verden var 90’erne et yderst mindeværdigt årti. Mange vil tænke på EM i 1992, hvor Danmark sensationelt bliver europamestrer. Bjarne Riis vandt Tour de France og det danske kvindelandshold i håndbold, hiver tre store titler med hjem, VM, OL og EM!

Hvis du så TV serier i 90erne husker du helt sikkert Beverly Hills 90210, Friends og Melrose Place. Eller var du mere til Buffy the Vampire Slayer, ER eller Twin Peaks? Af mindeværdigt, dansk TV og film kan nævnes Bullerfnis, Taxa, Riget, Festen og Nattevagten. 90’erne var også årtiet, hvor Casper Christensen indtog dansk tv med ironi og humor! Cirka 1,5 millioner seere sad hver fredag foran fjernsynet for at se Casper Christensen og Anette Toftgaard sende heldige vindere med fly på charterferie i Husk lige tandbørsten. Det er heller ikke til at komme uden om de helt store musik bands, herunder især boybands og girlbands, der stormer frem i 90erne med glade poppede rytmer og millioner af fans i ryggen! Aqua indtager verden med megahittet Barbie Girl. Vi bliver introduceret for Girl Power i form af pigebandet Spice Girls.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display