FRI FRAGT PÅ ALLE VARER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Abraham Lincoln

Beskrivelse

Abraham Lincoln var USA's 16. præsident. Vi har samlet alle bøgerne om Abraham Lincoln på et sted, så du lettere kan finde den, du leder efter. Lincoln er kendt for at være den præsident, der ophævede slaveriet i Amerika og den første præsident i Amerika, der blev dræbt i embedet. Abraham Lincoln er en meget populær præsident, og mange mener, at han står for værdier som ærlighed, integritet, respekt, frihed og minoriteters rettigheder.

Find dine bøger om Abraham Lincoln hos Plusbog.dk.

2 titler
af Anders Bo Rasmusse...
Indbundet, 2014
Sprog: Dansk
Pris 241,46 kr
info-iconMedlemspris 210 kr.
Forlagets pris 299,95 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
af Jørn Brøndal
Indbundet, 2016
Sprog: Dansk
Pris 289,95 kr
info-iconMedlemspris 240 kr.
Forlagets pris 349,95 kr.
Se mere
Leveringstid 1-4 hverdages levering
Beskrivelse

Gode bøger om Præsident Abraham Lincoln

Præsident Lincoln blev snigmyrdet i embedet i april 1865. Han så Our American Cousin i Fords Theatre, da skuespilleren John Wilkes Booth sneg sig ind i præsidentens loge og skød ham i baghovedet på klods hold. Det siges at Wilkes skulle have råbt ”Sic semper tyrannis” efter attentatet, hvilket betyder sådan går det altid tyranner.

Abraham Lincoln var ikke en politiker som vi kender dem i dag. Der er en legende om, hvordan han ved et vælgermøde stoppede uroligheder blandt publikum ved at stoppe sit indlæg og gå ned blandt publikum, hvor han to fat i den værste og slyngede ham fire meter hen af gulvet. Ikke ligefrem hverdagskost i nutidens politik.

Præsident Lincoln holdte også den kendte Gettysburg tale, som alle amerikanske skolebørn i dag kender. Der var ikke så mange, der lage mærke til den, da Abraham Lincoln holdte den. Talen er så kort, at han næsten var færdig, da han begyndte! Den under 300 ord korte tale blev hurtigt trykt i landets aviser, og den er blevet en af de mest populære taler holdt at en amerikansk præsident.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display