Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

FRI FRAGT I HELE OKTOBER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Amerikansk fodbold

Beskrivelse

Brutalt og festligt på samme tid - Amerikansk fodbold er tidligere blevet kåret til verdens hårdeste holdsport. Spillet involverer store, muskuløse mænd eller kvinder, der braser ind i hinanden med fuld kraft - de går helhjertet ind i kampen om pointene. Samtidig er de største kampe en stor festlig begivenhed, der samler tusindvis af amerikanske tilskuere, - en tradition, hvor tilskuerne lever sig lige så meget ind i sporten som spillerne selv. Er du på jagt efter bøger om amerikansk fodbold eller bøger om NFL, så er du landet det rigtige sted. Her i kategorien har vi samlet alle de bøger, der handler om amerikansk fodbold. 

5 titler
af Jim Hagemann Snabe...
Hæftet, 2018
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 200 kr.
Forlagets pris 300,00 kr.
Se mere
Leveringstid Ukendt leveringstid
af Claus Elming
Hæftet, 2011
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 200 kr.
Forlagets pris 299,95 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
af Jens Arnborg
Hæftet, 2014
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 155 kr.
Forlagets pris 199,95 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
af Mickey Gjerris
Hæftet, 2017
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 190 kr.
Forlagets pris 248,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
af Wayne Stewart
Hardback, 2018
Sprog: Engelsk
info-iconMedlemspris 220 kr.
Normal pris 304,95 kr.
Se mere
Leveringstid Ukendt leveringstid
Beskrivelse

Bøger om amerikansk fodbold

Amerikansk fodbold har efterhånden gjort sit indtog i Danmark. I dag kan man gå til amerikansk fodbold i klubber, mange steder i Danmark. Der findes ligeledes mange danske bøger om emnet. Bøgerne henvender sig både til dig som spiller football og til dig som er fan af sporten. Sidder man på stadion eller bag skærmen og følger med i kampenene, så kan det gøre oplevelsen lidt bedre, når man har en masse baggrundsviden og om regler og andre aspekter af spillet.

NFL (National Football League) er den professionelle liga i amerikansk fodbold. Den årlige NFL finale, Super Bowl, hvor de to bedste amerikanske hold dyster imod hinanden, er blandt verdens mest sete tv-programmer. Det er en kæmpe stor og festlig begivenhed, når finalerne spilles. Der er efterhånden også rigtig mange danskere, som følger med bag skærmen, når den årlige finale spilles. På grund af tidsforskellen spilles finalen om natten dansk tid, men det forhindrer ikke de mange danske fans i at holde sig vågne og se den timelange udsendelse til ende. Kan du ligesom de mange andre fans, ikke få nok af sporten, kan du købe bøger om sporten og spillerne her på Plusbog.dk.

Er du interesseret i NFL? Claus Elming er kendt fra TV. Mange kender ham som vært og NFL-kommentator på TV2. Han har en kæmpe stor viden om NFL og amerikansk fodbold - Læs hans bog ”Den store bog om NFL”.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display