Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Bålmad

Beskrivelse

Bålmad smager bare bedre - Når man sidder ude rundt om bålet efter en lang dag i den friske luft og den danske natur, så smager en varm gryderet eller et bagt snobrød bare fantastisk. Rækker fantasien ikke til mere end snobrød og pølser? Så er der masser af inspiration at hente, her i kategorien Bålmad og bøger om bålmad! Bliv inspireret til at bage lækkert brød over bålet, lave velsmagende gryderetter eller æg og bacon på spade. Find en masse inspirerende opskrift og ikke mindst ideer og tips til, hvilket udstyr, der er smart at anskaffe. Princippet med bålmad er, at det skal være simpelt og nemt. Det gælder selvfølgelig også når det gælder udstyr - det kræver kun de mest basale ting. Er du en outdoor-nørd, der elsker godt grej, kan du selvfølgelig også gå all-in og læse om mere avanceret bålmad og udstyr til bål-madlavningen.

6 titler
af Michael Wolff
Hæftet, 2018
Sprog: Dansk
Pris 232,45 kr
info-iconMedlemspris 182 kr.
Forlagets pris 299,95 kr.
Se mere
Leveringstid 1-4 hverdages levering
af Lene Fruelund og M...
Hardback, 2012
Sprog: Dansk
Pris 179,95 kr
info-iconMedlemspris 145 kr.
Forlagets pris 197,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
af Mai-Britt Midtgaar...
Paperback, 2013
Sprog: Dansk
Pris 99,00 kr
info-iconMedlemspris 79 kr.
Forlagets pris 99,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
af Nina Sahl
Indbundet, 2013
Sprog: Dansk
Pris 229,00 kr
info-iconMedlemspris 179 kr.
Forlagets pris 229,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-2 hverdages levering
af Kirsten Ahlburg
Hardback, 2017
Sprog: Dansk
Pris 131,25 kr
info-iconMedlemspris 106 kr.
Forlagets pris 131,25 kr.
Se mere
Leveringstid 2-5 hverdages levering
af Tom Wolfe
Indbundet, 2019
Sprog: Dansk
Pris 299,95 kr
info-iconMedlemspris 250 kr.
Forlagets pris 399,95 kr.
Se mere
Leveringstid Ikke udgivet endnu - kan forudbestilles.
Forventes på lager 10-01-2019
Beskrivelse

Bålmad bøger

Bålmad i gryde er simpelt, let og lækkert! Alt hvad det kræver er et brændende bål, en stor gryde og eventuelt et stativ, så gryden kan hænge sikkert over bålet. Få en masse gode tips og find ud af, hvilket udstyr der passer til jeres behov i en bog om bålmad. I bøgerne er der ligeledes opskrifter til enhver lejlighed, lige fra snobrød til helstegt pattegris, morgenmad og dessert.

Bålmad behøver ikke foregå på telttur eller ude i en skov - bålmad er fantastisk at lave derhjemme. Lok børnene med til at tilberede maden. De vil elske at sidde rundt om både i haven og spise. Helt små børn elsker at være ude og de elsker at spise mad fra bål - En perfekt sommeraktivitet sammen med børnene eller vennerne. Læs alt om bål med børn, herunder også sikkerhed omkring et bål.

Er du typen, der elsker at tage på telttur og overnatte i den rå natur? Så har du sikkert prøvet at vågne en morgen, solen skinner, maven er tom og der skal laves morgenmad over bålet. Findes der noget bedre end duften af æg og bacon, der breder sig fra bålpladsen? God appetit og god læselyst.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display