SE ALLE DE VILDE BLACK WEEK TILBUD - FRI FRAGT PÅ ALLE VARER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Babysvømning

Beskrivelse

Det er noget helt specielt første gang din baby skal i varmtvandsbassinet! Som forældre glæder man sig og er samtidig spændt på, hvordan det nu skal gå - Hvordan vil baby reagere på dette våde møde. Heldigvis går det næsten altid over alt forventning. Babyer elsker at opholde sig i det opvarmede bassin. Babysvømning er ofte en stor oplevelse for både baby og forældre og kan skabe et helt specielt sammenspil og sammenhold baby og forældre imellem. Vil du gerne forberede dig på babysvømning med din baby og skabe de bedste forudsætninger for en god start, kan du købe en babysvømning bog og få en rigtig god oplevelse i svømmehallen. 

3 titler
af Ulrika Færch
Indbundet, 2015
Sprog: Dansk
Pris 219,95 kr
info-iconMedlemspris 170 kr.
Forlagets pris 249,00 kr.
Se mere
Leveringstid 2-5 hverdages levering
af Sarah Garland
Board book, 2013
Sprog: Engelsk
Pris 74,87 kr
info-iconMedlemspris 56 kr.
Normal pris 74,95 kr.
Se mere
Leveringstid 3-6 hverdages levering
af Francoise Barbira...
Hardback, 2012
Sprog: Engelsk
Pris 74,87 kr
info-iconMedlemspris 56 kr.
Normal pris 74,95 kr.
Se mere
Leveringstid 3-6 hverdages levering
Beskrivelse

Bøger og gode råd om babysvømning

Mange mener, at babysvømning er med til at give barnet kropsbevidsthed og styrker barnets muskler og balanceevne. Tager du din baby med i svømmehallen giver du altså dit barn de bedste forudsætning for at udvikle sig alderssvarende motorisk. Lærer du din baby vandet at kende allerede de første leveår, vil han eller hun hurtigt blive fortrolig med vandet og i vil få nogle fantastiske oplevelser sammen i svømmehallen fremover.
Babysvømning skal være på babys præmisser. Der er mange nye indtryk, din baby skal forholde sig til og det kan hurtigt blive for meget for det lille menneske, hvis man ikke er opmærksom. Det er vigtigt at den voksne som er med, mor, far eller bedsteforælder, netop er meget opmærksom på babys signaler. Selvom en svømmelektion varer 30 minutter er det ikke sikkert, at din baby kan holde til at være i vandet så længe. 15 minutter kan være rigeligt for de mindste, især hvis det er en af de første gange i bassinet. Få mange andre gode råd om babysvømning i en bog om emnet.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display