plusbog logo
Plusbog logo
 •  FORDELSKLUB
 •  FRI FRAGT FOR GULD OG PLATIN-MEDLEMMER
 •  90 DAGES RETURRET
 •     TRUSTPILOT

Bagebøger og kagebøger

Hjemmebagte boller, nybagte kanelsnegle, hindbærsnitter, brownie eller cheesecake. Uanset om det er brød eller kage, der kommer ud af ovnen – så er hjemmebag bare noget af det bedste. Elsker du at samle venner eller familie til kagebord eller til boller og kaffe, så find inspiration til dine næste bageprojekter i bøgerne her på siden. Her hos Plusbog.dk findes der et hav af billige bagebøger og kagebøger.

loading

  Hent inspiration i en bagebog

  I bøgerne finder du inspiration, men du finder også grundlæggende viden om kunsten at bage, om hævemetoder, meltyper osv. Er du rutineret bager eller helt ny hjemmebager – alle kan være med her! Find nemme og simple eller udfordrende opskrifter og masser af bageinspiration i bøgerne her i kategorien. Køb bøgerne med stor rabat hos Plusbog.dk.

  Er du ikke typen, der normalt imponerer med hjemmebag til venner og familie? Så er der hjælp at hente. Plusbog.dk har nemlig et kæmpe udvalg af bøger, som kan inspirere dig og guide dig trin for trin igennem, hvordan du bager perfekt brød og kage. Find en kagebog, der passer dit behov.

  Du kan finde bøger, der handler om 100% økologisk bagværk. Ligeledes kan du finde opskrifter 100% glutentfrit kage og brød. Du kan finde en bagebog specifikt til mænd – Stefan Rodbjerg Jacobsen fra DRs Den Store Bagedyst 2012, har samlet sine bedste opskrifter i en bagebog til mænd. Skal børnene med i køkkenet kan i finde inspiration i Børnenes bagebog.

  Kom på Meyers bageskole - Claus Meyer har selvfølgelig også udgivet en bagebog Meyers bageskole. Bagebogen er perfekt til dig, som ikke kan få nok af udfordringer i køkkenet.