Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Bamse og Kylling

Beskrivelse

Værsesgo – her finder du tivertifald de bedste bøger om vores allesammens Bamse og Kylling! Kan dine børn ikke få nok af Bamse og Kylling? Så er der heldigvis mange muligheder for at tage med de to venner på eventyr. Der er lavet timevis af fjernsyn, legesager, spil og selvfølgelig Bamse bøger. Bamse og Kylling bøger finder du lige her. Bamse bor ude i en hyggelig skov i et lille træhus, som han selv har bygget, hvilket hytten også bærer præg af. Han får tiden til at gå sammen med sine bedste venner Kylling, Ælling, Aske, Luna og Viola.

5 titler
af Anna Abelin Geller...
Papbog, 2011
Sprog: Dansk
Pris 79,95 kr
info-iconMedlemspris 60 kr.
Forlagets pris 79,95 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
af Elin Bing
Indbundet, 2015
Sprog: Dansk
Pris 129,95 kr
info-iconMedlemspris 105 kr.
Forlagets pris 149,95 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
(1)
af Katrine Hauch-Faus...
Papbog, 2012
Sprog: Dansk
Pris 99,95 kr
info-iconMedlemspris 80 kr.
Forlagets pris 99,95 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
(2)
af Elin Bing
Indbundet, 2018
Sprog: Dansk
Pris 169,95 kr
info-iconMedlemspris 135 kr.
Forlagets pris 199,95 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
af Astrid Lindgren
CD, 2015
Sprog: Svensk
Pris 99,95 kr
info-iconMedlemspris 80 kr.
Forlagets pris 99,95 kr.
Se mere
Leveringstid 1-2 hverdages levering
Beskrivelse

Bamse og Kylling bøger hos Plusbog.dk

De fleste danskere, uanset alder, kan genkende Bamses hæse stemme på lang afstand. TV udsendelsen Bamses Billedbog har nemlig kørt næsten uafbrudt på DR i mere end 30 år. Bamses Billedbog er en populær tv-serie for de allermindste børn. Programmet blev sendt første gang i TV i 1983 på DR, og sidenhen har udsendelsen kørt på kanalen år efter år. Bamse er en stor gul og rund bamse. Han kan virke klodset, dominerende og til tider egoistisk, men han indeholder helt sikkert også bløde sider, som han viser overfor sine venner, Kylling, Ælling, Aske, Luna og Viola. Ælling er den nyeste figur i Bamses Billedbog, som først flyttede ind i skoven i 1993. 

Er dine børn vilde med Bamses Billedbog, vil de også elske at læse Bamse bøger, hvor de med stor begejstring kan genkende figurerne fra TV. Bamse og Kylling bøger giver anledning til hygge og højtlæsning. Sæt jer ved læselampen og læs nogle af de allerbedste historier om Bamse og Kylling. Find bøgerne om Bamse her på Plusbog.dk til en rigtig god pris som medlem.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display