Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Basketball

Beskrivelse

Her finder du Basketball bøger. Uanset om du er basketballspiller, basketball fan eller underviser i basketball, er der inspiration at finde i en basketball bog. I bøgerne om basketball, kan du læse om sporten og spillet generelt, eller du kan læse om de største af sportens idoler og legender.
De fleste husker basket legenden Michael Jordan, der var stor i 1990’erne. Jordan er en af de største basketball stjerner nogensinde. En af de allerstørste stjerner op gennem 00’erne er NBA legenden LeBron James - en af tidens helt store basketstjerner. Historien om LeBron er en gribende historie om en fattig dreng uden fast bopæl, hvis talent for basketball bliver opdaget tidligt og ændrer hans liv for altid.

2 titler
af Allan Mylius Thoms...
Hardback, 2014
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 164 kr.
Forlagets pris 199,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
af Andreas Seeberg, P...
Indbundet, 2018
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 145 kr.
Forlagets pris 195,00 kr.
Se mere
Leveringstid Ikke udgivet endnu - kan forudbestilles.
Forventes på lager 15-11-2018
Beskrivelse

Bøger om basketball

Basketball er udbredt i USA, og der er mange penge involveret. USA har i mange år haft en stor basketball tradition og har gentagne gange vundet verdensmesterskabet i basketball - senest både i 2010 og i 2014. Selv college basketball er overraskende stort i USA. Det er hér de nye talenter bliver spottet, og fremtidens største NBA stjerner bliver formet. Klarer man sig godt på et af de største college hold, kan man være sikret en karriere i det amerikanske NBA. Noget af det basketball spillerne er kendt for, er deres højde - det er næsten en nødvendighed at have en vis højde for at kunne gøre karriere i basketball. Her i kategorien kan du finde bøger om basketball, så du kan give dig i kast med at læse om den fantastiske sportsgren og dens store stjerner.  

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display