FRI FRAGT PÅ ALLE VARER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: BDSM

Beskrivelse

BDSM er et engelsk begreb, der kendetegner et samlet antal seksuelle lyster og frække lege i et - herunder Bondage (B) Dominans & Submission (underkastelse) (D&S) Sadisme & Masochisme (eller Sadomasochisme) (S&M). BDSM er ikke et nyt begreb, men fænomenet har fået nyt liv, i kølvandet på udgivelsen af den erotiske bestseller trilogi ”Fifty Shades of Grey”. Bøgerne er kendt for sine erotiske scener, der både indebærer bondage, dominans, sadisme og masochisme. BDSM er nu blevet for alle! Her i kategorien finder du BDSM bøger, så hvis du leder efter en bog, som kan fortælle lidt om denne verden, kan du finde den BDSM bog her.

3 titler
af Debra MacLeod, Don...
Paperback / softback, 2012
Sprog: Engelsk
Pris 90,45 kr
info-iconMedlemspris 70 kr.
Normal pris 99,95 kr.
Se mere
Leveringstid 3-6 hverdages levering
af Stefan Mueller
Paperback, 2016
Sprog: Engelsk
Pris 128,63 kr
info-iconMedlemspris 105 kr.
Normal pris 159,95 kr.
Se mere
Leveringstid 3-6 hverdages levering
af David M. Ortmann,...
Paperback / softback, 2015
Sprog: Engelsk
Pris 165,62 kr
info-iconMedlemspris 146 kr.
Normal pris 194,95 kr.
Se mere
Leveringstid 3-6 hverdages levering
Beskrivelse

BDSM bog

Nogle synes, det er frækt at være den, der bliver domineret. Andre kan godt lide at være den dominerende. Uanset om du er nybegyndere eller har erfaring inden for BDSM, finder du her en masse af inspiration til at udforske dette mørke univers nærmere.

BDSM handler om dominans, underkastelse og om at blive bundet/fikseret, krydret med en form for seksuel aktivitet. Det er en vigtig del af akten, at disse lege foregår under samtykke. Begge parter skal være helt med på spillereglerne og på, hvordan det skal foregå. Dermed er det også noget du sagtens kan begive dig ud i med din partner. Der er ikke noget, der foregår uden at begge er indforstået, selvom det ser sådan ud. Det er hele essensen, at det er en forestilling, som alle involverede får noget seksuelt ud af. Mangler du inspiration til nye, spændende udfoldelser i soveværelset?

Er du og din partner klar til at udforske den omtale BDSM-verden som så mange taler om og har læst om? Så kast dig ud i det. Find inspiration i bøgerne her på siden. Der er masser af inspiration at hente i både faktuelle bøger og i skønlitterære bøger. Læs om alt om BDSM, smerte, underkastelse, tortur og nedværdigelse i en seksuel sammenhæng i en BDSM bog.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display