Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

FRI FRAGT I HELE OKTOBER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Ben 10

Beskrivelse

Find den spændende serie om Ben 10, drengen som kan forvandle sig til mere end 10 forskellige rumvæsner ved hjælp af Omnitrixen – en slags rum-ur. Han kæmper mod farlige fjender og beskytter Omnitrixen, der, hvis den lander i de forkerte hænder, kan skabe kaos i hele universet. Køb bøgerne i Ben 10 serien her hos Plusbog.dk. Find den hæsblæsende og action-fyldte serie Ben 10 her på siden.

3 titler
af Agnete Friis
Indbundet, 2007
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 115 kr.
Forlagets pris 169,95 kr.
Se mere
Leveringstid 1-4 hverdages levering
af Lin Hallberg
Indbundet, 2012
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 80 kr.
Forlagets pris 99,95 kr.
Se mere
Leveringstid 1-4 hverdages levering
af Agnete Friis
Hæftet, 2014
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 111 kr.
Forlagets pris 199,95 kr.
Se mere
Leveringstid 1-4 hverdages levering
Beskrivelse

Bøger om Ben 10

Benjamin Kirby Tennyson var en helt almindelig dreng, indtil han en dag finder et rum-ur i en skov. Rum-uret kaldes Omnitrixen, og med det kan Benjamin forvandle sig til først 10, men senere flere, forskellige rumvæsner. Det første rumvæsen som han forvandler sig til er et ild-rumvæsen, og ved et uheld sætter han ild til skoven, som han finder Omnitrixen i. Benjamin, normalt blot kaldet Ben, må kæmpe mod mange fjender, som vil have fat i rum-uret, men heldigvis er han ikke alene. Hans bedstefar er tidligere ”blikkenslager”, det vil side, at han har været en form for agent, hvis vigtigste opgave var at beskytte Omnitrixen fra de mange fjender, som ønsker at misbruge den i den onde sags tjeneste. Hvis rum-uret bliver stjålet af de forkerte, kan det resultere i kaos i universet. Ben får desuden hjælp fra sin meget fornuftige og kritiske kusine, Gwen Tennyson. Ben 10 er en spændende serie for børn og unge, og du kan købe bøgerne om Ben 10 og alle hans spædende eventyr her hos Plusbog.dk med store rabatter som medlem.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display