Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

FRI FRAGT I HELE OKTOBER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Benny Bomstærk Tegneserier

Beskrivelse

Belgierne har enorm succes med deres tegneserier og har haft det siden starten af 1900 tallet. Benny Bomstærk, på fransk Benoit Brisefer, er endnu en endnu en af de mange populære belgiske tegneserier. Benny Bomstærk er skabt i 1960 af den belgiske tegner Pierre Culliford, der går under kunstnernavnet Peyo. Peyo har blandt andet også skabt klassikere som Smølferne og Henrik og Hagbart. Peyos egen søn Thierry Culliford har fortsat serien fra album nummer 8, der er blevet tegnet og udgivet efter Peyos død. Køb Benny Bomstærk albums her på Plusbog.dk med stor rabat og mange andre fordele!

Filter
Indbinding
Forlag
Beskrivelse

Benny Bomstærk tegneserie

Den lille dreng Benny, bor i byen Store-Livsglæde. Han er en glad og livlig dreng, ligesom mange andre små drenge på samme alder - den eneste forskel er dog at Benny er utrolig stærk og har noget der ligner overnaturlige kræfter! Undtagen når han er forkølet, så mister Benny sine kræfter, og det sker desværre alt for tit i de mest uheldige situationer.
Allerførste album i serien handler om Benny, der skal på ferie hos sin onkel Hubert og det tegner til at blive en fredelig ferie på landet. Onkel Hubert er livvagt for vigtige udlændinge og bliver pludselig kaldt ind på en specialopgave - og herfra går det helt galt og Benny bliver blandet ind i et værre rod og får brug for sine superkræfter! Køb Benny Bomstærk tegneserien her på Plusbog og opnå stor rabat. Vi sælger altid billige tegneserier, bøger og kontor- og hobbyartikler.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display