Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

FRI FRAGT I HELE OKTOBER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Betonstøbning

Beskrivelse

Betonstøbning i hjemmet er blevet utroligt populært de seneste år – mere populært end nogensinde. Det kølige materiale fungerer perfekt i den industrielle, rustikke indretningstendens, men også fint til de mere romantiske omgivelser. Skab din helt personlige stil i dit hjem eller i din have med støbninger i beton. Du kan støbe alt lige fra bordplader, bogstøtter, rustikke bordlamper, sæbeskåle og søde æggebægre. I bøger om betonstøbning finder du en masse sjove projekter i forskellige sværhedsgrad. Du får praktiske tips og trin for trin instruktioner til at komme i gang med din egen støbning. Bøgerne er propfyldt med inspiration og kreative ideer! Både til dig, som har prøvet det før og søger nye udfordrende projekter, og til dig som aldrig har støbt noget i beton tidligere. 

2 titler
af Camilla Arvidsson
Indbundet, 2014
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 162 kr.
Forlagets pris 249,95 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
af Helle Schjønning
Hardback, 2015
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 139 kr.
Forlagets pris 199,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-2 hverdages levering
Beskrivelse

Bog om betonstøbning

Beton er et fantastisk materiale at arbejde med. I en bog om betonstøbning får du kreative, hands-on tips og beskrivelser, der gør det nemt at komme i gang med din egen betonstøbning. Støb alt lige fra møbler og lysestager til det klassiske fuglebad, som mange kender. Har du brug for inspiration eller en introduktion til betonstøbning, så er det en god idé at læse en bog om emnet, der giver dig de bedste tips og tricks. Du finder både projekter til dig som er nybegynder og aldrig har støbt noget i beton før og til dig, som søger lidt mere udfordrende DIY projekter. Kom godt i gang med betonstøbning og pryd dit hjem med personlige og unikke genstande, støbt i det rå materiale. Køb altid bøger billigt på Plusbog.dk – vi sælger bøger og hobbyartikler til altid lave priser til vores medlemmer.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display