SE ALLE DE VILDE BLACK WEEK TILBUD - FRI FRAGT PÅ ALLE VARER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Blake og Mortimer Tegneserier

Beskrivelse

Professor Philip Angus Mortimer og kaptajn Francis Blake rejser verden rundt i jagten på fantastiske maskiner og sindssyge videnskabsmænd og ikke mindst deres ærkefjende Olrik. Tegneserien foregår i England og er skabt af Edgar P. Jacobs. Jacobs skabte de første 12 album og efter hans død har et dusin forfattere og tegnere bidraget til serien. Du kan finde den her hos Plusbog.dk og købe den til under indkøbspris!  Du skal blot være medlem af Plusbog.dk’s fordelsklub og så er du garanteret Danmarks bedste priser på bøger, kontorartikler m.m. og desuden vil du opleve, at du får adgang til mange flere spændende fordele, f.eks. får du regelmæssigt invitationer til interessante foredrag og andre arrangementer.

4 titler
af Jean Dufaux
Indbundet, 2014
Sprog: Dansk
Pris 189,95 kr
info-iconMedlemspris 155 kr.
Forlagets pris 198,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
af Yves Sente og Andr...
Indbundet, 2015
Sprog: Dansk
Pris 189,95 kr
info-iconMedlemspris 155 kr.
Forlagets pris 198,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
af Yves Sente
Indbundet, 2016
Sprog: Dansk
Pris 209,95 kr
info-iconMedlemspris 160 kr.
Forlagets pris 218,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
af Yves Sente
Indbundet, 2018
Sprog: Dansk
Pris 199,95 kr
info-iconMedlemspris 165 kr.
Forlagets pris 218,00 kr.
Se mere
Leveringstid Ikke udgivet endnu - kan forudbestilles.
Forventes på lager 22-11-2018
Beskrivelse

Blake og Mortimer

Edgar P. Jacobs havde siden barndommen haft en interesse for dramatik, primært indenfor tegning og musik. Som ung arbejdede han på mindre operaopsætninger og tog indimellem små jobs som reklametegner, men op mod 40’erne begyndte han at fokusere på tegnearbejdet og blev ansat som tegner på det belgiske ugeblad Bravo. I 1946 blev den første Blake og Mortimer historie udgivet og blev hurtigt populær. Køb tegneserien om Blake og Mortimer her hos Plusbog.dk, hvor du, som medlem, altid er sikret landets bedste priser på bøger, hobbyartikler, kontorartikler m.m. Vidste du, at du udover at få gode tilbud og invitationer til arrangementer, også bidrager til at hjælpe forældreløse børn i Asien? Plusbog.dk’s filosofi er at alle har ret til at læse og derfor har vi indgået et samarbejde med SOS børnebyerne. Indtil videre har vi, takket være vores medlemmer, doneret flere tusind skolebøger til SOS børnebyerne i Cambodja.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display