Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Puslespilsbøger

Beskrivelse

Pulsespil er en god og sund måde at styrke og udfordre dine børns finmotorik og evner til at tænke logisk. Når det kommer til både underholdning og læring, går du aldrig galt i byen med et puslespil til dine børn, og da slet ikke når det er et kendt motiv, som skal samles. Hos Plusbog.dk har vi samlet en række spændende, lærerige og udfordrende børnepuslespil til børn i alle aldre, og med kendte motiver, som helt sikkert vil hitte hos også dine børn eller børnebørn. Find for eksempel de altid populære figurer som Emil fra Lønneberg eller Pippi Langstrømpe, eller opdag nye verdener med de nyeste tegneseriefigurer, som for eksempel Elsa og Anna fra Disneys FROST. Her på siden finder du alle de bedste børnepuslespil, og der er underholdning nok til mange timer.

1 titler
af Cecilie Vium
Papbog, 2008
Sprog: Dansk
Pris 99,00 kr
info-iconMedlemspris 79 kr.
Forlagets pris 99,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
Beskrivelse

Kendte og populære puslespil til børn

Som noget helt nyt kan du nu også købe alle dine puslespil her hos Plusbog.dk – derfor kan du selvfølgelig også købe alle de bedste, sjoveste og mest populære puslespil til børn. Vi har samlet et stort og varieret udvalg af puslespil til dine børn eller børnebørn, uanset alder. Puslespil kan som intet andet samle børn og voksne i alle aldre, og selvom dit barn måske ikke helt har luret teknikken bag puslespilslægning, så gør det ikke noget: Mor, far, bedsteforældre, venner eller familie kan altid hjælpe med det tekniske. For det er hyggeligt at lægge puslespil, og det er noget, man aldrig bliver for gammel til. Find vores mange flotter, sjove og lærerige puslespil her på siden.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display