FRI FRAGT PÅ ALLE VARER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Børnesygdomme

Beskrivelse

Har du børn, har du sikkert allerede oplevet alverdens børnesygdomme. Med små børn i familien er det ikke til at komme uden om hverken skoldkopper eller tredages-feberen. Når barnet bliver sygt, opstår der mange spørgsmål fra bekymrede forældre – hvornår skal man ringe til lægen, hvor mange dage må barnet have feber, hvordan får man barnet til at drikke nok vand, hvornår smitter barnet og så videre og så videre. Måske har du også oplevet, at dit barn har været nedlagt med hånd-fod-mundsyge, kighoste, lussingesyge, røde hunde eller skarlagensfeber. Listen med børnesygdomme er lang - alt for lang. En god håndbog om børn og børnesygdomme er rigtig god at have ved hånden, når barnet er smittet, da en bog om børnesygdomme kan besvare mange bekymrede forældres spørgsmål. På denne side finder du hurtigt vores bøger om emnet.

2 titler
af Vibeke Manniche
Hæftet, 2016
Sprog: Dansk
Pris 225,75 kr
info-iconMedlemspris 179 kr.
Forlagets pris 299,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
af Helen Lyng Hansen
Hæftet, 2013
Sprog: Dansk
Pris 193,00 kr
info-iconMedlemspris 162 kr.
Forlagets pris 249,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-4 hverdages levering
(3)
Beskrivelse

Find en god bog om børnesygdomme hos Plusbog.dk

I gamle dage nummererede man børnesygdommene og kaldte skarlagensfeber for nummer et, mæslinger nummer to, røde hunde nummer tre osv. Deraf kommer det udtrykket “den femte børnesygdom” for sygdommen lussingesyge. I Danmark har vi heldigvis et børnevaccinationsprogram. Hermed undgår de fleste børn heldigvis de værste og mest alvorlige børnesygdomme. Mæslinger og røde hunde er efterhånden meget sjældne i Danmark på grund af vaccinationerne. Man kan desværre ikke vaccinere mod skoldkopper – derfor får de fleste børn stadig skoldkopper i løbet af barndommen. Skoldkopper kender de fleste som et meget karakteristisk udslæt med blærer, som kan brede sig over hele kroppen. Efterfølgende kommer der skorper på sårene, som klør forfærdeligt. Nogle børn bliver hårdt ramt, og nogle børn er heldige og slipper med en mild omgang. Der er ikke meget, man kan gøre mod skoldkopper, men man kan lindre kløen med et brusebad - læs andre gode råd om børnesygdomme i bøgerne her i kategorien.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display