Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

FRI FRAGT I HELE OKTOBER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Brasilien

Beskrivelse

I 1500-tallet koloniserede Portugiserende området, vi i dag kender som Brasilien, inden bestod landets befolkning af forskellige indianertyper. Antallet af Indianere er siden da reduceret fra omkring 4 millioner til omkring 150.000. Under koloniseringen brugte Portugiserne Indianerne som slaver i sukker- og kaffeplantager. Mange af Indianerne døde af de sygdomme, som Portugiserne bragte med sig. Da Portugiserne igen manglede arbejdskraft brugte de i stedet slaver fra Afrika. I 1822 blev Brasilien en selvstændig nation efter 300 år med Portugiserne ved magten. Læs meget mere om Brasiliens interessante historie her i kategorien, hvor du finder et flot udvalg af bøger om Brasilien. Desuden finder du også landets bedste priser. Som Plusmedlem hos Plusbog.dk er du altid sikret store rabatter på både de ældre og de nyere udgivelser.

6 titler
af Luigi Garlando
Hæftet, 2008
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 105 kr.
Forlagets pris 149,95 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
(1)
af Henrik Brandão Jön...
Hæftet, 2014
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 160 kr.
Forlagets pris 249,95 kr.
Se mere
Leveringstid 1-4 hverdages levering
af Louise Spilsbury
Indbundet, 2015
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 251 kr.
Forlagets pris 259,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-4 hverdages levering
af Mikael Lindnord
Hardback, 2016
Sprog: Engelsk
info-iconMedlemspris 125 kr.
Normal pris 184,95 kr.
Se mere
Leveringstid 3-6 hverdages levering
af Oscar dos Santos E...
Hardback, 2014
Sprog: Engelsk
info-iconMedlemspris 163 kr.
Normal pris 244,95 kr.
Se mere
Leveringstid 3-6 hverdages levering
af
Sheet map, folded, 2006
Sprog: Engelsk
info-iconMedlemspris 82 kr.
Normal pris 109,95 kr.
Se mere
Leveringstid 3-6 hverdages levering
Beskrivelse

Bøger om Brasilien hos Plusbog.dk

Brasilien betegnes i dag, som den vigtigste industristat i Latinamerika. Landet producerer med succes blandt andet biler, diverse maskiner og elektroniske produkter. Andre vigtige eksportvarer er gummi, tøj og tekstiler og desuden producerer landet kaffe og bananer og er er den største eksportør af kylling og oksekød. Sukkerrør, sojabønner, tobak, kakaobønner, hvede, majs og ris er også vigtige landbrugsprodukter. Brasilien har også store forekomster af mineraler. På trods af at den økonomiske situation, blandt andet på grund af eksporten, er god, har landet en stor udlandsgæld og har oplevet stor økonomisk nedgang siden 2011. Brasilien er også det land i Sydamerika, hvor der er størst forskel på rig og fattig. Læs meget mere om Brasiliens historie, samfund og økonomi her i kategorien, hvor du finder et stort udvalg af bøger om Brasilien og så kan du endda købe dem til under indkøbspris som medlem af vores fordelsklub.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display