Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

FRI FRAGT I HELE OKTOBER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Cairn terrier

Beskrivelse

Cairn terrieren er i dag en elsket og populær selskabshund og den mest almindelige af terrierne, men engang blev den brugt til jagt på småvildt og ræve, som søgte skjul i rullestensskrænterne. På Keltisk betyder cairns rullestensskrænter. Racen stammer fra Skotland og har kun forandret sig en smule i århundredernes løb. Den blev anerkendt i 1910, men indtil i 1920’erne krydsede man den ofte med West highland white terrieren. Cairn terrieren er en hengiven og venlig men til tider stædig selskabshund. I bøgerne som du finder her, kan du læse meget mere om racen. Bøgerne kan du som medlem af Plusbog.dk’s fordelsklub købe til under indkøbspris.
Find gode bøger om cairn terrieren her i kategorien, så du kan lære mere om hunden.

2 titler
af Avonside Publishin...
Calendar, 2017
Sprog: Engelsk
info-iconMedlemspris 81 kr.
Normal pris 124,95 kr.
Se mere
Leveringstid Ukendt leveringstid
af Avonside Publishin...
Paperback, 2018
Sprog: Engelsk
info-iconMedlemspris 81 kr.
Normal pris 124,95 kr.
Se mere
Leveringstid 3-6 hverdages levering
Beskrivelse

Cairn terrieren

Overvejer du anskaffe dig en hund af racen cairn terrier? Eller er du allerede den stolte ejer af en? I bøgerne, som du finder her, kan du læse alt om denne hunderace. Du kan blandt andet læse om deres selvstændige væsen, om deres pjuskede, dobbelte pels og om deres hengivenhed overfor både børn og voksne. Netop denne race er den perfekte, hvis du både søger en hund, der er modig nok til at beskytte dit hjem og din familie, og en hund som er kærlig og tålmodig nok til at være den perfekte legekammerat for ethvert barn. Køb bøger om hunderacen cairn terrier her hos Plusbog.dk og bliv klogere på den lille hund. Kig dig omkring her i kategorien og find en bog om cairn terriere.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display