Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Alt til skolestart - se mere her

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Chili

Beskrivelse

Der findes utrolig mange varianter af chiliplanten. 25 forskellige overordnede arter for at være helt præcis og over 100 forskellige underarter. Jalapeños, cayenne og tabasco har du måske hørt om. Men hvilke sorter bruges i hvilken ret? Hvordan finder du ud af, hvor stærk chilifrugten er? Og hvordan skal de doseres? Vil du vide mere om de mange sorter, deres smag og aromaer, deres forskellige styrker og anvendelsesmuligheder, så se dig om efter en bog om chili her i kategorien. Hos Plusbog.dk har vi et stort udvalg af bøger om chili til billige priser.

4 titler
af Camilla Plum
Papbog, 2015
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 126 kr.
Forlagets pris 179,95 kr.
Se mere
Leveringstid 1-2 hverdages levering
af Jenn De La Vega
Paperback, 2017
Sprog: Engelsk
info-iconMedlemspris 131 kr.
Normal pris 204,95 kr.
Se mere
Leveringstid 3-6 hverdages levering
af Jane Milton
Paperback, 2009
Sprog: Engelsk
info-iconMedlemspris 83 kr.
Normal pris 119,95 kr.
Se mere
Leveringstid Ukendt leveringstid
af Robb Walsh
Hardback, 2015
Sprog: Engelsk
info-iconMedlemspris 149 kr.
Normal pris 184,95 kr.
Se mere
Leveringstid Ukendt leveringstid
Beskrivelse

Bøger om chili

Chili er en stærk plante, som typisk bruges som krydderi i madlavningen. Chiliplanten stammer fra Bolivia, men du kan også sagtens dyrke dine egne chilier herhjemme i Danmark. Mange har chiliplanter til at stå i drivhuset eller i vindueskarmen. Det er hyggeligt at gå og hygge om sine chiliplanter, imens de mange små frugter vokser sig større og større.

De stærkeste chilier kan mærkes helt ud i ørerne - Spørg bare Chili Klaus. I sin egen chilibog fortæller Chili Klaus om dyrkning af chili, smagen af chili og han deler ud af sine bedste opskrifter med chili. 

Chilien anvendes frisk i madlavningen eller i f.eks. olier. Du kan også sylte friske chilier. Tørret chili anvendes som krydderi i varme retter. Der er meget forskel i chiliernes styrke, altså hvor stærke de er, og derfor er der også meget forskel på, hvordan de kan bruges i madlavningen. De fleste kender retten chili con carne, og hvis du ikke gør, så er det ikke for sent. Find opskriften i en god bog om chili her på Plusbog.dk.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display