Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

FRI FRAGT I HELE OKTOBER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Cyanns Saga Tegneserier

Beskrivelse

François Bourgeon og Claude Lacroix har sammen skabt tegneserien Cyanns saga, der handler om et lagdelt samfund, fjert fra vores solsystem. Det er en science fiction serie og Bourgeon begyndte at arbejde på den i 1993. Der er indtil videre udkommet fem bind. Bourgeon er en fransk tegneserieskaber. Han begyndte at arbejde med tegneserier i 1972, indtil da havde han arbejdet som glasmaler. Hans debutserie var Hans og Prinsessen og i 1979 fik han et gennembrud med serien Vindens Passagerer, der handler om pigen Isas skæbnerejse i 1700-tallet. Claude Lacroix er ligesom Bourgeon fransk tegneserieskaber og er forfatter på serien Cyanns saga og tegner på serien Yann. Du kan finde Cyanns saga her hos Plusbog.dk og købe den til under indkøbspris!

Filter
Indbinding
Forlag
Beskrivelse

Cyanns saga

Cyanns saga handler om Cyann Olsimar og de farer og udfordringer, som hun møder på sine eventyr. Cyann er lunefuld og egoistisk. Hun foretrækker forførelse frem for kærlighed og hun misbruger sin charme. Cyann er arving i en vigtig familie og hun leder en ekspedition til planeten ilO, der skal redde alle hankønsvæsnerne på planeten Olh. Men de farer, hun møder undervejs, er for ingenting at regne mod de overraskelser, der venter ved målet. Her finder du serien om Cyann og du kan købe den med store rabatter – ofte til halv pris, men helt op til 90%. Du skal blot være medlem af Plusbog.dk’s fordelsklub og så er du garanteret Danmarks bedste priser på bøger, kontorartikler m.m. og desuden vil du opleve, at du får adgang til mange flere spændende fordele, f.eks. får du regelmæssigt invitationer til interessante foredrag og andre arrangementer.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display