Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

FRI FRAGT I HELE OKTOBER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Dansk grammatik

Beskrivelse

Her på siden kan du finde vores udvalg af bøger om dansk grammatik. Grammatik er betegnelsen for de regler, der ligger bag et sprogs struktur og brug. En del af bøgerne her på siden er målrettet studerende på de videregående uddannelser, men uanset om du er studerende, underviser eller bare gerne vil have styr på grammatikken, kan du finde en bog hos os. Så hvis du leder efter en bog om dansk grammatik, er du endt det rette sted.

Find dine bøger om dansk grammatik billigt hos Plusbog.

2 titler
af Claus Drengsted-Ni...
Hæftet, 2014
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 190 kr.
Forlagets pris 250,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-4 hverdages levering
af Mika Sun Black
Hæftet, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 100 kr.
Forlagets pris 125,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
Beskrivelse

Gode bøger om dansk grammatik

Det er altid praktisk at have et sted at slå tingene op, når man bliver usikker på grammatikken. Selv hvis man egentligt har styr på det, kan man godt få brug for det f.eks. hvis man som underviser får et kringlet grammatisk spørgsmål, kan det være rart at have et opslagsværk.

Det er ret vigtigt at have styr på de grammatiske regler i mange brancher og i mange roller, og det kan bøgerne her på siden, hjælpe dig med. Man kan ikke altid stole på de tekniske sprogprogrammer, og derfor kan en solid basisviden være et godt sted at starte.

Om du har brug for at få ny viden, at få opfrisket det du allerede har i baghovedet eller måske står og mangler et opslagsværk, kan du finde det her på siden. Du finder dine grammatikbøger til favorable priser ved Plusbog.dk.

Du kan altid finde dine bøger til under indkøbspris hos Plusbog.dk, hvor du som Plusmedlem kan bestille dine bøger hjem hurtigt og billigt.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display