FRI FRAGT PÅ ALLE VARER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Dating og Kærlighed

Beskrivelse

Dating sider og dating apps er populære som aldrig før. Derfor har vi i samarbejde med Single.dk udvalgt 3 inspirerende bøger om kærlighed, dating og parforhold. Du vil få stor glæde af bøgerne, uanset om du er single eller i et forhold. Kærligheden gror hvis den bliver gødet, og med disse 3 bøger får du nogle helt fantastiske værktøjer, du kan tage i brug med det samme. Du vil lære at forstå og håndtere konflikter, få indblik i hvordan du kan få din partner til at føle sig mere elsket end nogensinde før og blive bevidst om, hvordan gnisten kan holdes i live år efter år. Ikke alene vil du have bedre betingelser for at tiltrække den helt rigtige partner og holde på vedkommende. Du vil også lære dig selv bedre at kende. 

3 titler
af Jytte Vikkelsøe
Hæftet, 2017
Sprog: Dansk
Pris 193,70 kr
info-iconMedlemspris 162 kr.
Forlagets pris 249,95 kr.
Se mere
Leveringstid 1-4 hverdages levering
af John Gray
Hæftet, 2005
Sprog: Dansk
Pris 259,95 kr
info-iconMedlemspris 210 kr.
Forlagets pris 299,95 kr.
Se mere
Leveringstid 1-4 hverdages levering
(1)
af Esther Perel
Hæftet, 2016
Sprog: Dansk
Pris 259,95 kr
info-iconMedlemspris 210 kr.
Forlagets pris 299,95 kr.
Se mere
Leveringstid 1-4 hverdages levering
Beskrivelse

Mange mennesker tager kærligheden for givet og synes, at det er lidt pinligt at søge hjælp og inspiration. Men virkeligheden er, at vi alle sammen har forskellige betingelser for at få kærligheden til at blomstre. Til gengæld har vi det tilfælles, at vi alle sammen kan blive klogere, lære og udvikle os. Det er det, der er så fantastisk ved bøger. Der findes ikke magi, men når tingene pludselig falder på plads, og vi forstår, hvorfor vi og vores partnere har opført os, som vi har gjort, kan de forandringer det medfører føles helt magiske. God læselyst.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display