Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

FRI FRAGT I HELE OKTOBER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Dokumentar

Beskrivelse

Her finder du vores udvalg af dokumentar bøger. Lær kunsten at skabe en god dokumentarfilm. Som journaliststuderende er der rigtig mange ting at lære om dokumentarfilm. Heriblandt om genre, effekter, dokumentarfilmens virkemidler og fremstillingsform, filmhistorie og meget mere.  Nogle af de mest vellykkede dokumentarfilm bliver kendt verden over. Nogle dokumentarfilm når endda det store lærred og der bliver brugt mange penge på enkelte af disse produktioner. Blandt andre Michael Moore er lykkedes med at få sine dokumentarer i biografen verden over og han formår derved at få sat fokus på de emner han brænder for. Vil du også frem i verden med din dokumentarfilm, så kan du starte med en lærerig bog om dokumentarfilm, der kan give dig indsigt og lære dig alt, hvad du skal vide om denne journalistiske filmgenre.

1 titler
af Brian Barton
Paperback, 2007
Sprog: Tysk
info-iconMedlemspris 134 kr.
Normal pris 184,95 kr.
Se mere
Leveringstid 3-6 hverdages levering
Beskrivelse

Bøger om dokumentarfilm

Dokumentarfilm er faktabaserede. Som udgangspunkt er dokumentarfilm mere journalistiske end kunstneriske og forsøger altid at forholde sig objektivt til filmens emne. Der findes flere genre eller typer inden for dokumentarfilm. Fremstillingsformen kan fx være deltagende eller observerende, hvilket giver to helt forskellige vinkler på det samme emne. I dag anvender mange instruktører eksempelvis også filmiske effekter, som oprindeligt kun er brugt i den fiktive filmindustri. Alt dette om genre og effekter, udviklingen af filmgenren og meget, meget mere, kan du læse om i bøger om dokumentarfilm. Køb din dokumentarfilm bog her på Plusbog. Hos Plusbog sælger vi dokumentar bøger med stor rabat. Som PLUSmedlem kan du købe bøgerne ekstra billigt og du opnår samtidig en lang række forskellige medlemsfordele.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display