Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

FRI FRAGT I HELE OKTOBER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Dong

Beskrivelse

Den 27. marts 1972 blev DONG Energy grundlagt af den danske stat. Firmaet hed dengang Dansk Naturgas A/S og har siden også heddet Dansk Olie og Naturgas A/S. I 2002 blev navnet ændret til DONG. Da staten skabte selskabet, var det hensigten, at selskabet skulle være lokomotiv for udviklingen af energiaktiviteter i Danmark. Siden har DONG ekspanderet gennem organisk vækst og opkøb, både i Danmark og i udlandet. Gennem de senere år har DONG Energy flyttet sit fokus fra at være naturgaskilde, engrossælger, efterforsker, samt gas og olieproducent, til at blive et integreret energiselskab med aktiviteter i hele værdekæden. Selskabet blev hårdt ramt af finanskrisen, og i 2012 havde det et underskud på fire milliarder. Dette resulterede i at mere end 300 medarbejdere måtte fyres. Her hos Plusbog.dk har vi samlet et udvalg bøger om Dong, som du kan købe til gode priser.

4 titler
af Lise Justesen og S...
Hæftet, 2012
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 190 kr.
Forlagets pris 249,00 kr.
Se mere
Leveringstid Ukendt leveringstid
af Steen Hildebrandt,...
Hæftet, 2014
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 270 kr.
Forlagets pris 350,00 kr.
Se mere
Leveringstid Ukendt leveringstid
af Martin Darré
Hæftet, 2014
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 230 kr.
Forlagets pris 299,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
af
Paperback / softback, 2017
Sprog: Engelsk
info-iconMedlemspris 106 kr.
Normal pris 159,95 kr.
Se mere
Leveringstid 3-6 hverdages levering
Beskrivelse

Find en bog om DONG Energy

I 2015 havde DONG Energy en omsætning på 16,5 milliarder og 2.358 ansatte på fuld tid. DONG Energy er verdens førende inden for havvind, og virksomhedens mål er at bidrage mest muligt til at nedbringe CO2-udledningen og udnytte Europas egne ressourcer. Desuden ønsker de at være førende, når det kommet til at omstille kul- og gasfyrede kraftværker til bæredygtig biomasse. Hos Plusbog.dk har vi samlet et interessant udvalg af bøger om DONG Energy, som du kan købe med store rabatter her hos Plusbog.dk. Her i kategorien kan du se hele vores udvalg og finde den bog om DONG, som du leder efter.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display