Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

FRI FRAGT I HELE OKTOBER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Elverfolket Tegneserier

Beskrivelse

Ægteparret Wendy og Richard Pini skabte i 1978 tegneserien Elverfolket, som siden er udgivet at Pini’erne selv, Marvel Comics, Warp Graphics og nu DC Comics, i Danmark udgives serien gennem Carlsen Comics. Elverfolket har kun navnet og spidse øre tilfælles med elverne fra J.R.R. Tolkien og andre lignende historier. Elverfolket handler om et elverfolk, der er efterkommere af magiske, højteknologiske rumvæsner, kendt som De Høje. Serien foregår på en planet omgivet af to måner og er en fantasy-inspireret historie. Du kan finde den her hos Plusbog.dk og købe den til under indkøbspris.

Filter
Indbinding
Forlag
Beskrivelse

Elverfolket

Elverfolkets forfædre, De Høje, levede på deres egen planet, men ressourcerne slap op og derfor forlod de planeten i ægformede fartøjer for at finde et nye sted at leve. Deres magiske kræfter gjorde dem i stand til at overleve på enhver planet. De kunne skifte form afhængig af omgivelserne. To uddøende dyrearte blev medbragt, en insektlignende art og en abelignende art, der senere udviklede sig til Spindere og Trolde. De fandt planeten Abode, hvor de tog form, som de elvere, de havde set i menneskenes middelalderlige kunst og lavede deres fartøj om til et palads. Planeten Abode har mange ligheder med vores egen planet, men har to måner i stedet for én. Serien handler om Elvernes udfordringer på den nye planet, om intern krig og meget mere spændende. Find Elverfolket her hos Plusbog.dk og køb den med store rabatter. Du skal blot være medlem af Plusbog.dk’s fordelsklub og så er du garanteret Danmarks bedste priser på bøger, kontorartikler m.m. og desuden vil du opleve, at du får adgang til mange flere spændende fordele, f.eks. får du regelmæssigt invitationer til interessante foredrag og andre arrangementer.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display