SE ALLE DE VILDE BLACK WEEK TILBUD - FRI FRAGT PÅ ALLE VARER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Erotiske bøger for mænd

Beskrivelse

Her kan du finde vores udvalg af erotiske bøger til mænd. Et parforhold er noget, som skal plejes. Det kræver en indsat at få et parforhold til at køre på skinner og erotik er ikke altid noget, som opstår af sig selv. Her finder du masser af nyttig viden om parforhold, inspiration til mere erotik i parforholdet og om hvordan du kan tilfredsstille din kvinde. Bøgerne handler ikke kun om sex. Erotik er et bredt emne, der i høj grad handler om intimitet, kærlighed, nærvær og kommunikation. Længerevarende forhold kan hurtigt miste gnisten - Men det kan du gøre noget ved. Løs jeres problemer og udfordringer. Få inspiration til konkrete øvelser og Intimitet kan være en af løsningerne - Ved at skabe mere nærhed og intimitet imellem jer, kan erotikken opstå helt af sig selv.

4 titler
af
Paperback, 2012
Sprog: Engelsk
Pris 127,84 kr
info-iconMedlemspris 103 kr.
Normal pris 159,95 kr.
Se mere
Leveringstid 3-6 hverdages levering
af Marc Dannam
Paperback, 2011
Sprog: Engelsk
Pris 107,86 kr
info-iconMedlemspris 83 kr.
Normal pris 134,95 kr.
Se mere
Leveringstid 3-6 hverdages levering
af Patricia McKane, E...
Paperback, 2016
Sprog: Engelsk
Pris 82,93 kr
info-iconMedlemspris 63 kr.
Normal pris 84,95 kr.
Se mere
Leveringstid 3-6 hverdages levering
af Ruth Smythers
Hardback, 2014
Sprog: Engelsk
Pris 59,85 kr
info-iconMedlemspris 49 kr.
Normal pris 59,95 kr.
Se mere
Leveringstid 3-6 hverdages levering
Beskrivelse

Erotiske bøger til mænd

Har du et længere forhold med din partner, oplever i sikkert også både op og nedture når det gælder erotik og sex. Alle forhold gennemgår kriser og oplever problemer og udfordringer af den ene eller anden art. Det er svært at undgå og det er urealistiske at forestille sig andet. Udfordringer i et parforhold, kan altid løses. Det handler om, hvordan man håndtere dem og om man kan finde ud af at samarbejde. Og det kan alle heldigvis lære. Mangler i konkrete redskaber til at lære at kommunikere bedre om sex og erotik, kan i finde det her i bøgerne. Er du fast beslutet på, at sex og erotik skal være en større del af dit liv, så er det oplagt at starter lige nøjagtigt her - Find inspiration i bøgerne her i kategorien. Køb dine bøger på Plusbog til usædvanlig lave priser!

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display