KLIK HER og se alle de bøger du stadig kan nå at få leveret til jul - Fri fragt

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Erotiske bøger til kvinder

Beskrivelse

Her finder du erotiske bøger til kvinder. Er jeres sexliv blevet kedeligt og har i mistet gnisten? Det kan der gøres noget ved! Fyr op under erotikken igen og find inspiration til jeres sexliv i bøgerne her i kategorien. Alt det gode og fantastiske som mange oplever ved et længerevarende parforhold - trygheden, tosomheden, kærlighed, følelsen af at høre sammen, stabiliteten osv. - har desværre også en betydning for erotikken i forholdet. Når alt bliver trygt og forudsigeligt, kan man nemt miste spændingen og dermed den lidenskabelige sex. Men et langt og trygt forhold, kan sagtens kombineres med god sex og erotik i lange baner - find inspiration her i kategorien og genvind gnisten i jeres forhold! 

4 titler
af
Paperback, 2012
Sprog: Engelsk
Pris 125,92 kr
info-iconMedlemspris 101 kr.
Normal pris 154,95 kr.
Se mere
Leveringstid 3-6 hverdages levering
af Marc Dannam
Paperback, 2011
Sprog: Engelsk
Pris 106,25 kr
info-iconMedlemspris 82 kr.
Normal pris 134,95 kr.
Se mere
Leveringstid 3-6 hverdages levering
af Patricia McKane, E...
Paperback, 2016
Sprog: Engelsk
Pris 81,69 kr
info-iconMedlemspris 62 kr.
Normal pris 84,95 kr.
Se mere
Leveringstid 3-6 hverdages levering
af Ruth Smythers
Hardback, 2014
Sprog: Engelsk
Pris 58,95 kr
info-iconMedlemspris 48 kr.
Normal pris 59,95 kr.
Se mere
Leveringstid 3-6 hverdages levering
Beskrivelse

Erotiske bøger til kvinder

Er dit sexliv blevet kedeligt og trivielt og har du mistet lysten til sex og intimitet med din mand? Den tryghed og stabilitet, man som kvinde opnår i et længere forhold, kan betyde at spændingen, lidenskaben og spontaniteten desværre bliver mindre og mindre. Der kan også opstå andre udfordringer i længerevarende forhold. Følelserne og forelskelsen kan blive mindre og nærmest forsvinde i en hverdag med overflod af fyldte ugeplaner og fyldte børnebleer. Man lever i en presset hverdag og man bliver derfor nemmere irriteret på hinanden. Går man og er irriteret i løbet af dagen, er det umuligt at finde den romantiske og erotiske stemning frem om aftenen, når roen og børnene har lagt sig. Og følelser og erotik hænger uløseligt sammen. I skal ud af den onde spiral - lær at bryde de dårlige vaner og lær hvordan du langsomt inviterer mere erotik og sex ind i jeres parforhold igen! Find inspirationen og hjælpen her i bøgerne.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display