Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Esbjerg

Beskrivelse

Med 72.151 indbyggere er Esbjerg den femte største by i Danmark. Byen er beliggende i Sydvestjylland og er det største vestlige byområde med forbindelse til både Kolding og Odense via motorvej E20 og jernbane. Esbjerg havn er drivkraften og offshore-aktiviteter udgør den største faktor for byen, men havnen fungerer også som færgehavn og som udskibningshavn. Byen har været Danmarks største fiskerihavn, og det er den også kendt for at være, men fiskeri er ikke længere et af de primære erhverv. Her hos Plusbog.dk har vi samlet et spændende udvalg af bøger om Esbjerg, som du kan købe med store rabatter, hvis du er medlem af Plusbog.dks fordelsklub, der bl.a. giver adgang til de ekstra gode medlemspriser. 

3 titler
af Egon Clausen, Erik...
Hæftet, 2007
Sprog: Dansk
Pris 249,95 kr
info-iconMedlemspris 200 kr.
Forlagets pris 299,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-4 hverdages levering
af Mads Bjørn Hansen,...
Indbundet, 2013
Sprog: Dansk
Pris 149,00 kr
info-iconMedlemspris 124 kr.
Forlagets pris 149,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
af Mogens Karlsen
Hæftet, 2015
Sprog: Dansk
Pris 179,95 kr
info-iconMedlemspris 145 kr.
Forlagets pris 199,95 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
Beskrivelse

Bøger om Esbjerg

Esbjerg er en relativt ny by. Den opstod omkring den havn, som staten byggede i 1868, som erstatning for havnen i Altona, der gik tabt i forbindelse med hertugdømmernes afståelse i 1864. Før havnen blev bygget var området, som vi i dag kender som Esbjerg, øde og forladt. I 1874 kom jernbanen til byen, og dette resulterede i stor vækst, kun fire år efter var en byplan klar for at sikre, at byen udvidede sig på den bedste måde. I 1860, inden havnen blev bygget, boede der kun 30 mennesker i området, i 1880 efter at både havnen og jernbanen var kommet var befolkningstallet steget til over 1500. Læs meget mere om Esbjergs historie i bøgerne, som du finder her. Find en god bog om Esbjerg her på siden hos Plusbog.dk.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display