FRI FRAGT PÅ ALLE VARER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Fantasy tegneserier

Beskrivelse

Fantasygenren er en genre, der fungerer godt i et visuelt medie som tegneserien. Om det er muligheden for at tegne underlige væsner og eventyrlige landskaber, der tiltaler tegnerne, er ikke til at sige, men resultatet er en masse flotte tegneserier, som bryder med de almindelige konventioner for tegneseriens opbygning. Her har vi samlet et udvalg af tegneserie i genren fantasy, som du kan købe med store rabatter – ofte til halv pris, men helt op til 90%. Du skal blot være medlem af Plusbog.dk’s fordelsklub og så er du garanteret Danmarks bedste priser på bøger, kontorartikler m.m. og desuden vil du opleve, at du får adgang til mange flere spændende fordele, f.eks. får du regelmæssigt invitationer til interessante foredrag og andre arrangementer.

Filter
Indbinding
Forlag
Beskrivelse

Fantasy

Tegneserierne i denne kategori er fængende, spændende, eventyrlige, anderledes og helt deres egen. Her finder du nemlig tegneserier i genren fantasi. Det er kun fantasien, der sætter grænser og mange af historierne indeholder fortællinger om overnaturlige væsner, utopier, dystopier, andre planeter og meget andet. Én ting er sikker – de er alle helt vildt spændende. Køb fantasy-tegneserier her hos Plusbog.dk, hvor du, som medlem, altid er sikret landets bedste priser på bøger, hobbyartikler, kontorartikler m.m. Vidste du, at du udover at få gode tilbud og invitationer til arrangementer, også bidrager til at hjælpe forældreløse børn i Asien? Plusbog.dk’s filosofi er at alle har ret til at læse og derfor har vi indgået et samarbejde med SOS børnebyerne. Indtil videre har vi, takket være vores medlemmer, doneret flere tusind skolebøger til SOS børnebyerne i Cambodja.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display