SOM MEDLEM FÅR DU EKSTRA LAVE PRISER PÅ BØGER, SPIL, GAVER OG MEGET MERE … FORDELSKLUB
1 uge GRATIS medlemskab, herefter automatisk fornyelse til 99 kr/30 dage.
Afmeld når som helst og fordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.
1 uge GRATIS*. Klik her
FORDELSKLUB
1 uge GRATIS*. 
Plusbog logo

Farmakologi

Engletrompet, Elefantøre, Flamingoblomst, Fredslilje, Rododendron, Guldregn og Liljekonval er blot nogle af mange giftige planter, som findes i mange hjem og haver i Danmark. Vi har her samlet alle vores bøger om giftige planter, og du kan som medlem af Plusbog.dk købe dem til under indkøbspris. Giftige planter findes overalt omkring os, og de fleste af dem er meget smukke. Men lad dig ikke narre af det smukke ydre; planterne kan give forgiftlinger, der kan ende ud med frygtelige følger. Men derfor kan de stadig pynte i haven – blot man ved, hvilke planter man absolut ikke skal spise. Du kan læse meget mere om giftige planter i bøgerne, som du finder her på siden. 

 

Du skal blot være medlem af Plusbog.dk's fordelsklub og så er du garanteret Danmarks bedste priser på bøger, kontorartikler m.m. og desuden vil du opleve, at du får adgang til mange flere spændende fordele, f.eks. får du regelmæssigt invitationer til interessante foredrag og andre arrangementer.

    Giftige planter i hjemmet og i haven

    Med en bog om giftige planter kan du altid tjekke om planten du lige har købt, eller har kig på, er giftig og om den kan være farlig for dig, dine børn eller dine kæledyr. Desuden kan du finde bøger med lister over giftige planter, som du finder i naturen, herunder forskellige svampearter. Undgå at bringe farlige planter ind i hjemmet og lær at kende forskel på de giftige og de harmløse planter i naturen med bøgerne, som du finder her. De er alle skrevet at eksperter på området og er relevante for alle.