SE ALLE DE VILDE BLACK WEEK TILBUD - FRI FRAGT PÅ ALLE VARER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Filtning

Beskrivelse

Filtning er et fantastisk håndværk, der stadig er populært blandt danskerne. Det er et gammelt håndværk, der er ældre end både strikning og vævning. Filt fremstilles af uld, ved hjælp af varmt vand og sæbe og efterfølgende forarbejdning. Herved får man fremstillet et fast, tæt stykke filt, der kan anvendes til alverdens kreative projekter. Man kan også filte uld, der allerede er strikket – for eksempel strikkede hjemmesko, hatte og vanter. Man opnår herved et meget slidstærkt resultat og et mere fast udseende. Da filt er fremstillet af uld, får du samtidig et meget varmt materiale, der anvendes meget i vintertiden til vinterprojekter. Vil du lære at filte, kan du finde masser af inspiration og vejledning i bøgerne her på siden. Lær alt om at filte og find inspiration til dine næste projekter. 

3 titler
af Anette Johns
Hæftet, 2006
Sprog: Dansk
Pris 50,00 kr
info-iconMedlemspris 33 kr.
Forlagets pris 50,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
(1)
af Birgitte Krag Hans...
Indbundet, 2003
Sprog: Dansk
Pris 239,95 kr
info-iconMedlemspris 190 kr.
Forlagets pris 279,95 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
af Stina Tiselius
Indbundet, 2017
Sprog: Dansk
Pris 154,95 kr
info-iconMedlemspris 130 kr.
Forlagets pris 199,95 kr.
Se mere
Leveringstid 1-4 hverdages levering
Beskrivelse

Bøger om filtning

Vil du filte små bamser eller andre former og figurer, skal du filte med en filtenål. Giv liv til dine filtede nisser, trolde, bamser og dyr og læs om, hvordan du gør i en bog om filtning. Læs også om, hvordan du selv kan lave de populære kugletæpper – runde tæpper sammensat af mange små filtede kugler i forskellige nuancer. Du kan også filte dine egne eller børnenes hjemmesko: Filtede hjemmesko er både utroligt søde, praktiske og ikke mindst dejlig varme, og det er et stort hit, både blandt børn og voksne. Filtede hjemmesko kan laves i alverdens farver og påsættes små blomster, figurer eller kugler. Samtidig er filthjemmesko i uld holdbare, varme og praktiske – perfekt til vuggestuen, dagplejen, børnehaven eller hos bedsteforældrene. Når du har filtet dine hjemmesko i vaskemaskinen, kan du påsy en ekstra filtsål eller lædersål for ekstra holdbarhed. Få opskriften på filtede hjemmesko i en af de mange bøger om filtning, som du finder her hos Plusbog.dk. 

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display