SE ALLE DE VILDE BLACK WEEK TILBUD - FRI FRAGT PÅ ALLE VARER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Finland

Beskrivelse

I dag har Finland et omfattende og velfungerende velfærdssystem og en stor skovindustri. Desuden har landet fokuseret på højteknologisk import, og Nokia er i dag en af deres mest succesrige virksomheder. Dette har desværre ikke skabt stor vækst i økonomien, siden en økonomisk krise i 1990’erne har Finland kæmpet med et højt antal arbejdsløse og stigende ulighed mellem rig og fattig. Desuden er der blevet skåret i den ellers gode velfærdssektor. Lær meget mere om dette med en god bog. Finland er også et smukt land med en storslået natur og en interessant historie. Her finder du et udvalg af bøger om Finland.

2 titler
af Keshinen Stenman
Hardback, 2015
Sprog: Engelsk
Pris 147,81 kr
info-iconMedlemspris 123 kr.
Normal pris 184,95 kr.
Se mere
Leveringstid 3-6 hverdages levering
af
Paperback, 2007
Sprog: Engelsk
Pris 311,57 kr
info-iconMedlemspris 262 kr.
Normal pris 389,95 kr.
Se mere
Leveringstid 3-6 hverdages levering
Beskrivelse

Spændende bøger om Finland 

Siden 1300-tallet har Findland været tæt knyttet til Sverige. I 1300-tallet blev Finland en provins i Sverige, og i lang tid var svensk det dominerende sprog i Finland. Men i 1809 ændrede det sig. Rusland erobrede landet, og Finland blev et delvist uafhængigt storhertugdømme. Så længe Finland ikke viste modstand mod det russiske zardømme lovede Zaren at respektere landets love, og Finland fik lov til at udvikle selvstændighed. Dette første til et ønske om uafhængighed. Finland blev et selvstændigt land i 1917, men uenigheder om beslutningen førte til en borgerkrig, der splittede landet og i lang tid prægede politikken. Finland måtte desuden bekæmpe Rusland flere gange under 2. verdenskrig, hvilket førte til at Finland måtte afstå jord og betale krigsgæld til Sovjetunionen. Senere underskrev de to parter en venskabs- og støtteerklæring. I dag, efter Sovjetunionens fald, er Findland blevet medlem af EU og har indført euroen. Her i kategorien kan du finde et spændende udvalg af bøger om Finland, som du kan købe med store rabatter som Plusmedlem.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display