Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

FRI FRAGT I HELE OKTOBER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Flip & Flop Tegneserier

Beskrivelse

FLIP & FLOP er en spansk agenttegneserie, der både er skrevet og tegnet af Francisco Ibáñez, der også står bag blandt andet tegneserien GAK-GAK GADE 13. FLIP & FLOP udkom første gang i 1958 og har siden gået sin sejrsgang i det meste af Europa. Serien er udkommet på en række forskellige forlag, og der er derfor forskellige versioner af tegneserien. Flip og Flop er et klassisk makkerpar i bedste Sherlock Holmes og Dr. Watson-stil, hvor den ene er forklædningens mester: Han kan klæde sig ud som alt fra en sommerfugl til en elefant, så der er ingen grænser for, hvad de to agenter kan komme ud for, og ikke mindst slippe afsted med. Hos Plusbog.dk finder du tegneserien FLIP & FLOP og der er mange timers underholdende læsning at tage fat på!

Filter
Indbinding
Forlag
Beskrivelse

Underholdende og humoristisk tegneserie om makkerparret Flip og Flop.

FLIP & FLOP startede i 1958 og serien i sin nuværende form var oprindeligt en parodi på en TV-serie. Flip og Flop er agenter for T.I.A., som står for Técnicos Investigación Aeroterráguea, som oversat til dansk betyder ”Agenter for tante”. T.I.A. blev i første omgang oversat til H.O.H.O: ”Himmel Og Hav Organisation”, men er i de nyere oversættelser oversat til O.N.K.E.L, der ligger tættere på af det spanske forlæg. FLIP & FLOP er en humoristisk og yderst underholdende tegneserie og de to agenter komme ud for lidt af hvert. Hos Plusbog.dk har vi samlet FLIP & FLOP tegneserierne her på siden, så du nemt og hurtigt kan finde dem. Rigtig god fornøjelse!

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display