Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

FRI FRAGT I HELE OKTOBER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Fluebinding

Beskrivelse

Kom godt i gang med fluebinding ved hjælp af bøgerne her på siden, så du kan blive klar til fisketuren. Mon fiskene bider mere på, når du har bundet dine egne fluer? Find en bog her på siden, så du kan lære at bind dine egne fluer og se, hvor stor en forskel det gør for dig.


Se vores udvalg af bøger om fluebinderi her.

Filter
Indbinding
Forlag
Beskrivelse

Populære bøger om fluebinderi


Hvis du leder efter en bog om fluebinderi, så tage et kig på listen her. Optimer dine fisketure og få flere bid på krogen, efter du har lært at binde dine egne fluer.


Måske er du ny til fluebinding og skal prøve det for første gang, måske er du ikke kommet godt fra start eller måske vil du bare gerne have opfrisket din viden med nogle nye tips. Dem kan du få i bøgerne om fluebinding, vi har fundet frem her på Plusbog.dk.


Hvis du elsker at fiske og går og drømmer om at binde dine egne fluer, har vi en bog for dig her. Her har vi guides til hvordan man gør – alt fra valg af materiale til bindingsteknikker er dækket her. Så få en ny viden, som du kan bruge i praksis, og se om fiskene ikke er klar til at bide på krogen, når du har dine hjemmebundne fluer med på fisketuren.


Hos Plusbog.dk kan du altid få dine bøger til under indkøbspris, og du har mulighed for at spare op til 90% på selv de nyudgivne bøger.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display