Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

FRI FRAGT I HELE OKTOBER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Formelsamling

Beskrivelse

Køb din næste formelsamling her hos Plusbog.dk og gør matematikundervisningen lidt nemmere. Her finder du formelsamlinger med store rabatter – ofte til halv pris, hvis du er medlem af Plusbog.dk's fordelsklub. Matematikdisciplinen er kompleks og ofte kræver det de helt rigtige værktøjer for at forstå matematikken til fulde – om end kun en lille brøkdel af de mennesker, der studerer matematik opnår denne fulde viden. Med en formelsamling bliver det hele lidt lettere – så behøver du nemlig ikke at huske alle matematiske formler i hovedet.Her på siden har vi samlet de bedste formelsamlinger til matematik og statistik. Du finder formelsamlinger på både dansk, engelsk og endda på tysk. Det gode ved matematikken er nemlig, at de matematiske formler, regler og beviser er de samme på alle sprog.

4 titler
af Bjørn Nue
Paperback, 2006
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 60 kr.
Forlagets pris 80,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
af Bjørn Nue
Paperback, 2009
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 60 kr.
Forlagets pris 80,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
af Seymour Lipschutz,...
Paperback / softback, 2011
Sprog: Engelsk
info-iconMedlemspris 84 kr.
Normal pris 124,95 kr.
Se mere
Leveringstid 3-6 hverdages levering
af Seymour Lipschutz,...
Paperback / softback, 2017
Sprog: Engelsk
info-iconMedlemspris 135 kr.
Normal pris 184,95 kr.
Se mere
Leveringstid Ukendt leveringstid
Beskrivelse

De bedste formelsamlinger hos Plusbog.dk

Skal du til at studere matematik på universitetet? Så er en formelsamling et must i din bogsamling. Her er alle de vigtigste og mest brugbare formler nemlig samlet. På den måde slipper du for at huske alle formlerne i hovedet, og du kan derfor fokusere på at løse nye komplekse matematiske problemstillinger.

Eller er du blot interesseret i matematikkens forunderlige verden? Så er formelsamlingen også et glimrende sted at hente ny og inspirerende viden. Du får konkrete eksempler på matematiske formler i bøgerne her på siden, og du får en grundlæggende viden om de enkelte formlers opbygning og metode. For hvad bruger man formlerne til? Og hvorfor er de matematiske formler vigtige? Flere af os bruger faktisk matematiske formler i vores hverdag – uden at vide det. Gå på opdagelse her på siden og find en bog fyldt med formelsamlinger.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display