SE ALLE DE VILDE BLACK WEEK TILBUD - FRI FRAGT PÅ ALLE VARER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Franka Tegneserier

Beskrivelse

Tegneserien Franka er hollandsk og er skrevet og tegnet af Henk Kuijpers. Serien blev hurtigt så populær at den i 1978, 4 år efter den første gang blev udgivet i tegneseriebladet Pep, blev udgivet i eget album og serien blev mere og mere populær i 80’erne og 90’erne. Den handler om heltinden Franka, en kreativ, beslutsom og snarrådig single-kvinde, der desuden også ser ret dejlig ud. Historierne er fulde af komplekse krimimysterier og en detaljeret tegnestil er med til at gøre historierne endnu mere interessante. Franka bor i den fiktive by Groterdam og oprindeligt var hun sekretær og var egentlig ikke tiltænkt en hovedrolle. Hendes karakter var dog så stærk, at hun hurtigt overtog serien. I første album deler hun hovedrollen med Jarko, der bliver ansat på Krimimuseet, hvor Franka også arbejder, men allerede i andet album er Franka den centrale figur i serien. Find serien om Franka her hos Plusbog.dk og køb den til under indkøbspris.

3 titler
af Henk Kuijpers
Indbundet, 2016
Sprog: Dansk
Pris 279,95 kr
info-iconMedlemspris 230 kr.
Forlagets pris 298,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
af Henk Kuijpers
Hæftet, 2016
Sprog: Dansk
Pris 159,95 kr
info-iconMedlemspris 125 kr.
Forlagets pris 168,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
af Henk Kuijpers
Indbundet, 2018
Sprog: Dansk
Pris 229,95 kr
info-iconMedlemspris 194 kr.
Forlagets pris 298,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
Beskrivelse

Franka

Den smukke, klog og sexede heltinde Franka opklarer spændende og komplekse krimimysterier i denne tegneserie. I seriens begyndelse arbejdet hun, som sekretær på Krimimuseet i den fiktive by Groterdam, men senere i serien flytter hun til Amsterdam og starter sit eget detektivbureau. Find tegneserien Franka her hos Plusbog.dk og køb den med store rabatter – ofte til halv pris. Du skal blot være medlem af Plusbog.dk’s fordelsklub og så er du garanteret Danmarks bedste priser på bøger, kontorartikler m.m. og desuden vil du opleve, at du får adgang til mange flere spændende fordele, f.eks. får du regelmæssigt invitationer til interessante foredrag og andre arrangementer.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display