Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

FRI FRAGT I HELE OKTOBER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Fridykning

Beskrivelse

Fridykning er en fascinerende sport der kan karakteriseres som en ekstremsport. Fridykning er en nyere form for ekstremsport - nemlig dykning uden anden ilt, end den du indånder! De fleste af os har hørt om den dykkerrefleks som vi er født med - at babyer kan opholde sig under vandet længe, under tryk, uden at skulle op efter ilt. Det er også muligt at træne sig til en bedre dykkerrefleks også som voksen. De mest trænede fridykkere kan holde vejret under vand i op til 10 minutter af gangen! Til sammenligning trækker vi normalt vejret ca. hvert fjerde sekund. Alle kan blive bedre til at holde vejret, hvis bare man har de rigtige teknikker. I en bog om fridykning lærer du alt hvad du har brug for at vide. Læs alt om både fysisk og mental træning - Om hvordan kroppen fungerer under et dyk og om, hvordan du forbereder dig bedst muligt.

3 titler
af Emil, Theis & Alfr...
Hardback, 2017
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 142 kr.
Forlagets pris 199,95 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
af Morten Rosenvold V...
Hardback, 2014
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 299 kr.
Forlagets pris 349,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
af Stephen Rickard
Paperback / softback, 2010
Sprog: Engelsk
info-iconMedlemspris 56 kr.
Normal pris 74,95 kr.
Se mere
Leveringstid Ukendt leveringstid
Beskrivelse

Fridykning bog

Det psykiske spiller en stor rolle under et fridyk. Fridykning er ikke helt ufarligt og frygten for druknedød og andre ulykker skal man kunne abstrahere fra. Slapper dykkeren ikke 100% af under et dyk, vil kroppen frigive for mange stresshormoner. Stresshormoner får hjertet til at slå hurtigere og så vil ilten opbruges hurtigt. Den mentale træning, mentale helbred og mentale forberedelse spiller derfor en rigtig stor rolle hos en fridykker. Ekstremt vigtigt at kende til kroppens fysiologi og anatomi for at begive sig ud i fridykningens fantastiske univers. Du får med garanti nogle fantasitske oplevelser som fridykker, men det kræver sine forbehold - Her kan du finde en bog om fridykning, hvori du kan læse alt hvad du har brug for at vide - Læs om alt fra fysisk træning til mental træning.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display