Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Plusbog Play - Ny gratis app til lydbøger

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Gåder

Beskrivelse

Hvorfor er det farligt at gå tur om foråret?

Træerne skyder, solen stikker, blomsterne er vilde, og lærken slår! Er du også vild med gåder, så er der ikke noget bedre end en ny gådebog. Gådebøger kan indeholde alt lige fra gåder, der skal løses, til spørgsmål og svar på alt mellem himmel og jord. Skøre spørgsmål, tossede spørgsmål, sjove spørgsmål. Se om du kan løse gåderne i gådebøgerne her på siden. Ofte indeholder gådebøgerne totalt ubrugelig viden, men de er sjove og sprængfyldt med morsom tidsfordriv. En gådebog er perfekt at tage med i bilen, hvis I skal køre langt. Køretiden bliver brugt på en sjov og skæg måde – lige pludselig er man fremme – og selv chaufføren kan være med.

1 titler
af Jørgen Hartung Nie...
Hæftet, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 110 kr.
Forlagets pris 169,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
Beskrivelse

Sjove og underholdende gådebøger

En gådebog er perfekt tidsfordriv for hele familien. Gådebøger er fantastiske og er sjove at samles om – alle kan være med – både børn og voksne. Der findes gådebøger på flere niveauer. Avancerede gådebøger for øvede voksne og gådebøger til børn i alle aldre. Find for eksempal svar på: Hvad får man, hvis man krydser en giraf med et pindsvin? Hvorfor døde kaptajn Klo? Hvordan får man en blomst til at grine? Svarene er hylende morsomme og der er ikke et øje tørt. Har I brug for et godt grin, så køb en gådebog fyldt med sjove og tossede gak-gak gåder. Hvorfor kan man ikke spille fodbold med en hund? På hvilken vej har der aldrig kørt biler? Hvor gammel kan en elg blive? Find svar i en bog fyldt med gåder.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display