FRI FRAGT PÅ ALLE VARER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Ghana

Beskrivelse

Ghana er beliggende lige på Greenwich meridian og tæt på ækvator og derfor sider Ghaneserne at landet er det land, der er tættest på verdens centrum.  Landets natur er på grund af beliggenheden meget varierende. Kyststrækningen er domineret af laguner og klippefremspring, den sydvestlige del består af regnskov og skovklædte bjerge præger Sydøst. I nord består landskabet af savanner, her påvirkes klimaet af ørkenvinde fra nordøst. Ørkendannelse truer en tredjedel af Ghanas jord og vandet er forurenet efter utilstrækkelig håndtering af affald og udledninger fra industri og landbrug. På trods af landets problemer regnes det for at være et af de mest stabile demokratier i regionen. Læs mere om dette i en god bog. Ghana er et spændende land, som man kan læse op på her. Her i kategorien finder du et udvalg af bøger om Ghana, som du som Plusmedlem kan købe med store rabatter, dette gælder selvfølgelig også de nyeste udgivelser.

1 titler
af Vivian Rose
Hæftet, 2018
Sprog: Dansk
Pris 229,95 kr
info-iconMedlemspris 180 kr.
Forlagets pris 249,00 kr.
Se mere
Leveringstid 2-5 hverdages levering
Beskrivelse

Ghana

I 2010 begyndte Ghana at udvinde olie, hvilket gav stor vækst indenfor økonomien. Denne udvikling fik landet til at gå fra at være et lavindkomstland til et mellemindkomstland. Over halvdelen af landets befolkning forsøger sig ved hjælp af landbrug og Ghana er et af de lande, der eksportere mest guld og kakao. På trods af den økonomiske vækst lever over 25% stadig i ekstrem fattigdom og kun 15% har adgang til gode sanitære forhold. Til gengæld ligger landet lavt på fredsindekset. Skalaen går fra 1-5, hvor 1 er bedst og 5 dårligst. Ghanas data er 1,8 på fredsindekset og kun 0,5% af BNP bruges på militærudgifter. Køb spændende bøger om Ghana her hos Plusbog.dk til en rigtig god pris som medlem.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display