Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

FRI FRAGT I HELE OKTOBER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Giftige planter

Beskrivelse

Engletrompet, Elefantøre, Flamingoblomst, Fredslilje, Rododendron, Guldregn og Liljekonval er blot nogle af mange giftige planter, som findes i mange hjem og haver i Danmark. Vi har her samlet alle vores bøger om giftige planter, og du kan som medlem af Plusbog.dk købe dem til under indkøbspris. Giftige planter findes overalt omkring os, og de fleste af dem er meget smukke. Men lad dig ikke narre af det smukke ydre; planterne kan give forgiftlinger, der kan ende ud med frygtelige følger. Men derfor kan de stadig pynte i haven – blot man ved, hvilke planter man absolut ikke skal spise. Du kan læse meget mere om giftige planter i bøgerne, som du finder her på siden. 

 

Du skal blot være medlem af Plusbog.dk's fordelsklub og så er du garanteret Danmarks bedste priser på bøger, kontorartikler m.m. og desuden vil du opleve, at du får adgang til mange flere spændende fordele, f.eks. får du regelmæssigt invitationer til interessante foredrag og andre arrangementer.

2 titler
af Per Mølgaard
Indbundet, 2014
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 245 kr.
Forlagets pris 350,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
af Mette Døssing Coop...
Indbundet, 2014
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 125 kr.
Forlagets pris 150,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
Beskrivelse

Giftige planter i hjemmet og i haven

Med en bog om giftige planter kan du altid tjekke om planten du lige har købt, eller har kig på, er giftig og om den kan være farlig for dig, dine børn eller dine kæledyr. Desuden kan du finde bøger med lister over giftige planter, som du finder i naturen, herunder forskellige svampearter. Undgå at bringe farlige planter ind i hjemmet og lær at kende forskel på de giftige og de harmløse planter i naturen med bøgerne, som du finder her. De er alle skrevet at eksperter på området og er relevante for alle. 

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display