FRI FRAGT PÅ ALLE VARER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Glaskunst

Beskrivelse

Interesserer du dig for kunst og vil gerne vide mere om værker, der er lavet i glas og håndværket bag, kan du finde bøger om glaskunst her hos os på Plusbog.dk. Hvis du gerne vil vide mere om de smukke glasudsmykninger, du støder på rundt omkring i Danmark, kan du læse dig til mere viden her.


Nedenfor kan du her se alle vores bøger om glaskunst, så leder du efter en god bog om det, har vi en her hos Plusbog.dk.

2 titler
af Ole Villadsen
Indbundet, 2012
Sprog: Dansk
Pris 319,95 kr
info-iconMedlemspris 270 kr.
Forlagets pris 399,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-4 hverdages levering
af Ole Villadsen
Hæftet, 2018
Sprog: Dansk
Pris 299,95 kr
info-iconMedlemspris 259 kr.
Forlagets pris 399,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-4 hverdages levering
Beskrivelse

Find gode bøger om glaskunst ved Plusbog.dk


Danmark har, hvad man næsten kan kalde, en unik tradition for at udsmykke det offentlige rum med glas. Rundt omkring i Danmark, kan man finde kirker, rådhuse, museer, torve og skoler dekoreret med glaskunst. Populære eksempler er Maja Lisa Engelhardts udsmykninger af danske kirker, Malene Landgreens glasvægge i Aalborg Lufthavn og ikke mindst den genkendelige regnbue over Aros, Olafur Eliassons ”Your rainbow panorama”.


Glaskunst kan være mange forskellige fing som malerier, skulpturer og mosaik. Noget der er fælles for alle disse er vores fascination, når vi ser dem. Som materiale består glas hovedsageligt af sand blandet med soda, dolomit, kalksten, nefelin og sulfat. Alt efter hvad man skal bruge glasset til, hvad man skal lave ud af det, kan forholdene mellem elementerne ændres f.eks. hvis man har brug for, at det skal flyde langsomt, så det er lettere at arbejde med.


Som Plusmedlem ved Plusbog.dk får du altid dine bøger til under indkøbspris, og du kan spare op til 90% på de nyeste bøger.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display