Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Golf

Beskrivelse

Hvad er dit handicap? Dét spørgsmål er du sikkert blevet stillet mange gange, hvis du er golfspiller. Kunne du tænke dig, at forbedre dit handicap, så kan det være en idé at supplere din træning med en god bog om golf. I en af de mange bøger om golf, får du indsigt i golfens verden, de forskellige teknikker og taktikker og ikke mindst det mentale spil. Alt sammen noget, som kan være med til at gøre dig til en bedre golfspiller. Der findes både bøger til dig, som spiller golf, er golftræner eller er fan af golf, uanset om du er ny i golfverdenen eller garvet golfentusiast. Du kan læse om alt lige fra gode råd til din fysiske og mentale træning, en grundig gennemgang af regler og golfudstyr til biografier af og om de største, professionelle golfspillere. 

3 titler
af Karsten Pers
Kalendere, 2005
Sprog: Dansk
Pris 83,16 kr
info-iconMedlemspris 69 kr.
Forlagets pris 99,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
af Christian Mostrup...
Hardback, 2011
Sprog: Dansk
Pris 224,21 kr
info-iconMedlemspris 195 kr.
Forlagets pris 299,95 kr.
Se mere
Leveringstid 1-4 hverdages levering
af Lisbeth Bender
Hæftet, 2014
Sprog: Dansk
Pris 179,95 kr
info-iconMedlemspris 145 kr.
Forlagets pris 229,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
Beskrivelse

Golfbøger

Du er i fysisk topform, men der mangler noget, før du begynder at vinde mere på golfbanen. Har du flest af de dårlige dage, kan du opnå bedre resultater ved at arbejde med dit mentale spil. En stor del af golfspillet handler om mentalt fokus og om at bruge hovedet rigtigt. En bog om golf og mentalt fokus, hjælper dig til at blive bedre til at fokusere og håndtere de mentale udfordringer. Køb din golfbog hos Plusbog.dk med stor rabat.

Elsker du at quizze og elsker du golf - så er en quizbog for golfentusiaster lige noget for dig! Få svar på en masse spørgsmål såsom, hvad hedder Tiger Woods til fornavn? Hvordan gjorde man før man opfandt tee-stedet og mange andre finurlige spørgsmål.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display