Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

FRI FRAGT I HELE OKTOBER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Halloween

Beskrivelse

Happy Halloween! Hvert eneste år den 31. oktober pyntes der med skræmmende græskar og masser af uhygge og gys – Det er Halloween! Forbered dig på en dyster, uhyggelig og skræmmende sjov aften og dag med masser af tilbud på bøger. Uanset om du skal deltage i halloweenfestlighederne eller ej, så kan du deltage i Plusbog.dks Halloween udsalg! Skal du ikke deltage i Halloween den 31. oktober – så deltag i Plusbog.dks bogudsalg i stedet for – her finder du nemlig mange nedsatte bøger på selveste Halloween, og der er mange penge at spare. På Plusbog.dk kan du i forvejen købe billige bøger, ofte til under indkøbspris, men den 31. oktober sætter vi prisen endnu mere i bund på udvalgte bøger! Følg halloweenkampagnen her på siden og gør et kup!

Filter
Indbinding
Forlag
Beskrivelse

Halloween bøger og UDSALG

Halloween er en amerikansk tradition, med rødder i en hedensk højtid blandt kelterne i Irland og Storbritannien, som vi har taget til os i Danmark – det er først inden for de sidste ti år, at danskerne er begyndt at fejre halloween og det er langt fra alle der er med på ideen endnu. I Danmark og i andre lande kender vi nok bedre aftenen som Allehelgens aften, hvor man mindes de døde. Man kan sige, at Halloween er den amerikanske udgave af allehelgen.

Natten mellem den 31. oktober og den 1. november er nemlig den nat, hvor de døde har lettest ved at vende tilbage til de levende! Det lyder skræmmende, men Halloween har egentlig udviklet sig til en festlig, men dog uhyggelig aften. Halloween er en fest – og når der er fest, så kan du også finde festlige tilbud hos Plusbog.dk! Her i kategorien kan du finde gode halloween-tilbud på bøger. Hold øje med kategorien her omkring Halloween, så du ikke går glip af de bedste halloween-tilbud!

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display