Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Hard cover Moleskine kalender

Beskrivelse

Her kan du finde alle de Moleskine hard cover kalendere, som vi har her hos Plusbog.dk. Moleskine er kendt for deres klassiske, tidløse udtryk, og dette finder du også her. Blandt de flotte kalendere, du finder her i kategorien, kan du også finde nogle rigtig lækre special editions, som man ikke kan regne med kommer igen. 

2 titler
af
Hardback, 2017
Sprog: Engelsk
Pris 265,99 kr
info-iconMedlemspris 217 kr.
Normal pris 264,95 kr.
Se mere
Leveringstid 3-6 hverdages levering
af
Hardback, 2017
Sprog: Engelsk
Pris 153,70 kr
info-iconMedlemspris 122 kr.
Normal pris 194,95 kr.
Se mere
Leveringstid 3-6 hverdages levering
Beskrivelse

Moleskine hard cover kalender

Med en hard cover kalender fra Moleskine får du en robust kalender, der er modstandsdygtigt og kan modstå dagligdagens tumult. Med en Moleskine hard cover kalender får du en kalender, der er let at proppe ned i tasken, når det skal gå lidt stærkt uden at skulle bekymre dig om ting som bukkede kanter eller sider.

Det klassiske tidløse udtryk, som Moleskine er kendt for står lidt i kontrast til indholdet i kalenderen. Der er ikke noget bedre end at skulle vælge næste års kalender, og med alle de flotte hard covers kan det godt være lidt svært at vælge. Det kan være, du vil have en i en glad orange farve, måske en beroligende blå eller er du mere ude i den klassiske ”lille sorte” kalender? Uanset om du helst vil kunne danne dig et overblik over en hel uge på en gang eller ønsker hver dag for sig, så kan du også få det i en Moleskine hard cover kalender. Der er også nogle, hvor der er ekstra sider til noter, som du kan bruge til en indkøbsliste, en huskeseddel eller til at skrive små positive noter til dig selv.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display