Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

FRI FRAGT I HELE OKTOBER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Havtorn

Beskrivelse

Havtorn bliver mere og mere kendt i Danmark, men i Sverige og Norge har de længe været flittige til at bruge de små vitaminbomber. De små havtorn blev i gammel tid brugt meget af fattige mennesker på landet. De tog dem, som vitamintilskud i efteråret og vinteren og det med god grund. Læs hvorfor i bøgerne, som du finder her, du kan købe dem alle til vores altid lave priser.

2 titler
af Kim Gravenhorst og...
Hardback, 2014
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 190 kr.
Forlagets pris 249,95 kr.
Se mere
Leveringstid Ukendt leveringstid
af Kim Gravenhorst, J...
Hardback, 2015
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 175 kr.
Forlagets pris 249,95 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
Beskrivelse

Bøger om Havtorn

Havtorn er mere end sund – det er en superfood! Og mange kalder faktisk havtorn for nordens citron! Et enkelt bær indeholder ligeså meget C-vitamin, som en hel appelsin! Desuden indeholder de antioxidanter, A-, C- og E-vitaminer og endda de vigtige omega-3 og omega-7 fedtsyrer. Det er meget for et så lille et bær, så det er ikke uden grund, at folk kalder havtorn for en superfood!

Havtorn går under mange navne, som f.eks. klittorn, sandtorn, klittjørn og havtidsel. De forskellige navne afsløre måske, hvor du i den danske natur kan være heldig at finde havtorn. Havtornbusken vokser på helt skyggefri jord, der har et højt indhold af kalk, derfor kan du herhjemme finde havtorn vokse vild på f.eks. klitter og skrænter med fuld sol. Busken, der kan blive op til en seks meter i højden, bærer de smukke orangegule vitaminbomber om efteråret. Havtorns smag beskrives som værende særpræget og syrlig men ikke som værende besk.

Med bøgerne har kan du læse meget mere om det lille bærs fordele og om, hvordan du bruger det i forskellige retter. Køb bøger om havtorn her hos Plusbog.dk.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display