SE ALLE DE VILDE BLACK WEEK TILBUD - FRI FRAGT PÅ ALLE VARER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Herning

Beskrivelse

Herning er region Midtjyllands fjerdestørste by og er hjemsted for en række kendte danskere, blandt andet Chili Klaus, Søren Pind, Bjarne Riis og Lisbeth Østergaard. Hos Plusbog.dk kan du finde et spændende udvalg bøger om byen, som du kan købe til under indkøbspris som Plusmedlem! Find gode bøger om Herning her hos Plusbog.dk.

Filter
Sprog
Indbinding
Forlag
1 titler
af
Hæftet, 2004
Sprog: Dansk
Pris 229,95 kr
info-iconMedlemspris 180 kr.
Forlagets pris 240,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
Beskrivelse

Bøger - Herning

I 1800-tallet begyndte opdyrkningen af heden i det område, som vi i dag kalder Herning. Dette medførte et stigende befolkningstal, og Herning blev et handelscentrum. I 1827 opførte herredsfogeden et nyt tinghus, og fordi han ikke kunne blive enig med bønderne om opførelsen, blev det bygget ved en markvej ved gården Laulund. Snart bosatte en apoteker sig i nærheden af tinghuset, og herefter bosatte en læge sig også i området. I årene efter dette fulgt mange trop og flere håndværkere bosatte sig i området, markvejen blev nu til Herninggade. I 1840’erne begyndte landeveje og hovedveje omkring byen at blive opført, og dette førte til yderligere vækst. I 1913 var byen vokset nok til at blive en købstad og udviklingen tog for alvor fart. Mange fabrikker og industri kom til og jern-, metal- og møbelindustrien udviklede sig. Nu fik Herning også sit eget gymnasium, centralsygehus, seminarium og et mindre teater- og musikliv.

I dag er byen hovedby i kommunen af samme navn og desuden den fjerdestørste by i region Midtjylland med dens 48.531 indbyggere. Her hos Plusbog.dk har vi samlet et spændende udvalg af bøger om Herning, som du kan købe med store rabatter, hvis du er Plusmedlem.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display